Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azaz enyimé
köszönöm szépen! egyedül nehéz lenne magamat fotografálni... majd ha készül, felrakom aztán majd kommenteled
és a háttérben milyen mese megy?
Én meg még most vettem észre, hogy a háttérben ott fekszik a kis Jackie Chan mamusz.
csókolom a mamuszt bónuszba adták hozzá? vagy aza háziúré?
hellobello
Ni csak oszt he valakinek milyen jó kis Alpinestar csizmája van. Használd egészséggel. Mondjuk tehettél volna fel olyan képet is ahol rajtad van és megállapítottuk volna, hogy hogyan áll neked E.
annak aki lusta volt tegnap megnézni:
E
Bizony szeretem. Annak ellenére, hogy a sors 47 km után szétválasztott minket. Valami megfoghatatlan dolog nagyon hozzáköt.
ok, majd meglássuk mikor megyek tankira, te jössz vasárnap ha nem lesz eső, hó, világvége?
pipe 1-4-ig johet.
Micsoda szóképek és megszemélyesítés
Igazi költő vagy, Ady írt ilyeneket Lédának... Te aztán nagyon szeretheted azt a motort
On the pipe 5.Asszem ez az utolsó.
1-4ig van meg, nitro circus 1-5, Supercross c film, 199 lives - Travis Pastrana élete c film... ennyi van ami cross, fmx, enduro témájúú
ha kell akkor kiirom neked akkor, mond miik kell? aztán ha megyek tankira majd odaadom
ha van kedved irjad ki lemzre. fizetem
1-5ig asszem vagy hány van...
a pipebol? mind?
abból nekem megvan mind, meg a nitró circus is mind....
Háj
Ha ugydöntessz, h megveszed, tudok adni egy könnyű motorszállitó utánfutót kölcsönbe.
Mx of nations nevű dvd.Norbinál meglesz,ha felrakja a gépére.Az az egy mx-es téma van a lemezen.
no mia ? az mx es tema engem is erdekel. tetszett a pipe 5.
Azzal,hogy úgy beszéltük meg,hogy ha gyűlik még cucc az mx témához akkor kiírom dvd-re.Most jött hozzá anyag úgyhogy készen lett.Holnap a Gyikinél érdeklődhecc
félre nyomtam
hali
ha elolvad a hó akkor vasárnap tanki?
a tiéd vagyok és az eredeti

na jóccaka, cuppantós