Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30-40 év az mér nyugdíjas klub...de azért figyelj ha úgy vesszük akkor 2x annyi idősek vagytok mint én...azért az nem kis különbség...de nyugdíjasságról szó nincs...
Persze,h nem. mintahogy az ágyban nem számit, h ki milyen magas
de amúgy arról jutot most eszembe hogy anyám mondta ma, hogy hogy járok én fel ide mikor nem is korombeli emberek vannak itt..
neeem a fórum 30-40 esek tudoood te írtad...
hátjaaaa...
most miről beszélsz? a film?
legalábbis próbálkozunk .
nyugdíjas klub
mondjuk szerintem se számít...a tisztelet fontosabb..ami itt szerintem maximálisan megavn..szerintem...
hát jaa...de akkor is fura...
jut eszembe...láttátok már a Falu című filmet? tudom, hogy régi film de még nem láttam és meg kéne néznem...véleményt róla...
különösen ha meg van az egymás iránti tisztelet oda vissza
te mit röhögsz?
szerintem itt nem szamit a kor
akkor javaslom,hogy napoljuk el a hóhányást . és akkor lehet én is kinézek a jégre
ÓÓuu hee mostan gondolkozok..itt mindenki ilyen 30-40 éves és én meg itt tegeződök hülyéskedek mindenkivel...azér milyen fura már...
helló! Zééé az a full karbonos huski a tied? aztakurva, nemsemmi egy gép grat hozzáá
Hánykor jössz a jégre?
Mekkora lenne már felmennék a buszra egy pittel... de végül is azon a kis matricán amin a tiltások vannak, nincsen rajta hogy tilos motort felvinni..
Én változatlanul mennék, de a krosszkerekeket még mindig nem szegeltem bele, mert szarráfagytam ma a melóba, most meg má' féloffon nem állok neki, de talán reggel
Mindenesetre a jégre kinézek.
Hát jaa a tankira nem mentem...mindig összejött valami...volt h a motor nem volt jó..volt hogy szar volt az idő...ha pitbike-m lesz akkor apámnak vagy valakinek mindig lesz egy kis dolga....mer még 2 év a jogsiig aztán majd csak beülök a kocsiba és GOOO tanki...
en delelott dolgozom, délben megyek karlhoz bovdent zserelni, utanna jegmoci.
. nagyon jo!