Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az hogy engedjük,pont kérni akartunk rá. Am a tankira is mindig basztál kijönni, de ha lesz pitbájkod, nincs több kifogás , mer' azt behozhatod a buszon is a hónodalatt
.ugy legyen!
na mi legyen holnap vagy majd inkább holnap délelőtt visszatérünk rá én de 10 körül kinézek meglesek egy házat Bocskaiba bár ha ilyen farkasordító lesz nem is tudom
az biztos, hoyg nyártól velem is gyarapodna a csapat ha engeditek, hoyg "csapattag" legyek...
Olyasmi.
De lehet be kell nyújtani egy pöcsétes okirományt, aszt hátha
. a véletlen
igeeeeen már én is szerettem volna kérni csak nem tudtam mi a menete... írni kell a modinak
ezt mar masis szová tette. igaz norbi?
tavaly meg egyedul vergottem a pájan, most meg mar 4-en vagyunk. es meg hanyan leszunk!?
az enyém is ez a típus .
Kérjünk karácsonyra a sportmotortól egy pitbike topic-ot!
de azert benne lennetek?
CHPspeed mini 125f .ez az alap. mar egy kicsit megvaltozott.
meg látjuk mihez lesz kedv na meg milyen lehetőségek lesznek még
oksa. azert jo lenne.
mindenféleképpen kikérem a véleményeteket...amúgy a tied milyen fajta?
nem tudom majd látjuk mi,hogy lesz
te tudod .ha veszel jot vegyel!
jaja..én sem sokat hallottam róla...összesen 2x de mind 2 nagyon jó vélemény volt...lehet nem lesz ám belőle semmi...anyám nem angyon támogatja mert szeinte ha elraknám azt a pénzt akkor majd az pótolna a nagy motorba...de mikor lesz az még...szal szerintem nyáron...hátha megelsz még addig ennek a ygereknek aki most eladná...
az jo. mert bbeszeltem timivel, es valami bulit osszekene hozni . tudod ,egyutt mindenki valahol.
jol gondolkozol. . vegyel ha van zséd rá, nem bánod meg . soha nem lesz bajod vele. csak ojat vegyel amilyet mondunk. az sem dragabb. csak sokan nem ismeri, nem ertenek hozza.
na mi a szitu Z komám
Áhh azt nem szeretném...ha már rá költöm a nyári munkával összeszedett lóvém akkor legyen már fasza.. csak most ezt ha meg tudnám venni akkor anyámékkal jó lenne megdumálni aztán majd nyáron oda adnám nekik...
pffffff egyenlőre sehol vagyis itthon . .
ugye-ugye! es az meg nem is ugratas volt, csak elemelkedett a kerek.