Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szijaa...
pfej ez nagyon rakkendró
nya húzok riszálni bébibogyók majd hétfün ütközünk
vigyázzatok magatokra

megjött a csimááááááám

jah és egy 10/10 van aki tudja, van aki érti
Semmi gond,csak nem vagyok olyan nagyon a topon.. Köszönöm!
Okésos.
szerintem is vicces volt.... röhögök saját magamon..de hülye vagyok... sosebaj...
nemsokáá meünk motorozniii...yeeeaaah
nem szemtelenkedtem ezt dobta a bal occipitalis lebenyem éhgyomorra korán reggel de azért vicces volt szerintem
tudom én azt hogy nem vagy egy kenős fijú
de viccet félretéve: jövőhét szerda szerintem laza lesz egyeztetünk osztán majd bontunk pözsgőt is . oksa?
Hello hello..nem kéne szemtelenkedni... aszittem tegnap, hogy ma van.. de mostmár kérdezhetem h holnap ki jön..bár már tudom...
20974 az előzménye a 20990-nek remélem érted nem szeretnélek fárasztani korán reggel
Sziasztok....miújság?
Nem kentem vóna én sehova semmit E. Nem is álmodtam semmit. De azért sütizünk majd egy jót valamikor ugyi E? Nekem úgyis kell a sok kalória.
?
Gyakorlatilag annyit kaptam érte amennyi el is ment úgyhogy annyira nem érte meg.Mindegy,így alakult..
20990 azt mondtam neki hogy egyik pohár az övé, a másik a tiéd... majd egy pohárral igyatok az én egészségemre, aztán essetek a seggetekre
én meg azt hittem csak szórakozás de ha van érte, akkor úgy a korrekt
Reggelt!
Annyira nem volt,inkább dolgozóba voltam úgyhogy csak mértékkel drinkeltem..
mivan veled Szkárcsi ? rosszat álmodtál ?
simizős-franciás-csinázás.... meg a sátöbbi, sátöbbi
még jó hogy nem hívtalak sütizni rámkented vóna a habot
Szóval nagy franciás vagy.
reggelt E vót rottyantás ?
szeressem a franciát kaptam volna ingyért egy szukát, mert szédszedte az udvart a gazdijánál... de az AmiStaffi kani mellé nem mertük bevállalni
há' ja
Ez a te kutyód?
bestia! .