Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyi időre jött vissza?
mondjuk vaterán írta, hogy lehet az emilre két-három nap múlva tud csak válaszolni én nem félek, mert még nem adtam neki utánvétben egyeztünk meg csak szeretném ha karira itt lenne
Este akinek van kedve,Mods karácsonyi koncert a Sikk music caféban...Fellépők:The Posh,Last minute,Dj Superstereo..Én ott leszek
én ugy megijjedtem , hogy elált a szavam, csak most jött vissza
Nekem nem volt vele gondom..Mondjuk,én Mátészalkára mentem a cuccért.Ott találkoztunk ahol meg lett beszélve.Elintéztük amit akartunk és annyi.Velem korrekt volt..
Nekem nem érte meg volna vele hozatni a mivv-et.Ami 145-150-be volt azt ő 190párezerbe hozta volna be.199-ért meg adják Bp-en a Dangeresek..Amúgy párszor beszéltem vele,normális srác..
Balu kedves....
a csimmás ember megbízható ? két napja sehíre, semhamva
most megijeldtél E ?
naaa...
nem okéz. nem röhög. nem tapsol

ó de jóvóna egy kis páclé
inkább borbavaló
. .
Hát mi vagy te? Borravaló?
kicsit lemaradtam
Jól felmentek az árak...A mivv xcone 437 angol font ahonnan rendeltem..
amcsiba pont emiatt nem is keresgéltem, kituggya mennyi az áru mire hazajön onnan
Ha angliából rendelted akkor nem lesz rajta..Én is onnan rendeltem..
Így van..Van ahol feltüntetik a rendelésnél az áfa mértékét is..
franc tuggya, ha lesz rajta az bukó , mert akkor pont megvehettem volna a mivveket
ezért gondoltam hogy nemigen lesz, mert ez angliából jön, és ők is EU-s tagok sztem
Nem tudom,elvileg csak az Eu-s tagországokban nincs adó.Elvileg a tengerentúlon van..Vagy nem?
nézegettem a delkeviceket is , de végül nem azoknál maradtam
Szerintem áfára gondol.
már megvettem(ebayrűl), nem nagyon lesz rajta adó sztem,mert az union belülről jön, a márka nincs közte a felsoroltaknak
majd kiderül milyen lesz

vagy milyen adóra gondolsz?