Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksa,rádbízom a dolgot..Csak nehogy valami gyümilekvár legyen a spájzból.. Vagy egy leütött vízóraleolvasó pokrócbatekerve
méér? a háziúr nem szeret motorozni? vagy nem akar? amúgy általában fordítva szokott lenni a helyzet....
megvonni
szeressem pastranat is múltkor linkeltem vidit a jútúbról. Istenkirály
hinnyeeee mennyi mindent szeretek beteges
Üsthöz való fakanállal jól nyakon kongatod vagy valamit megvonsz tőle és egyből érti majd a dolgokat.
akkor a haziurat kell raultetni egy pitre! oszt minnya valtozik a velemenye. lehet utanna kettöt is vesz neked.
ja es ez travis pastrana.
Te is jól beszélsz igen-igen az ár/érték arány
igen-igen, cak még a háziúrnak kell elmagyaráznom hogy ez is MOTOR
az biztos hogy ennyiért nem veszel jó crosst, de még vmi régebbi endurót sem amennyiért pit-et... ha normálisabb álapotú enduróra vágysz az min 250 véleményem szerint, de ha szerencsés vagy már 200ért találsz, de tegnap nézegettem, nem nagyon van ami jó is lenne 200 alatt...
19453-nál nem úgy tűnt
en áldom az eszem hogy pitet vettem .tud olyan elmenyt nyujtani mint a nagy motor.nem beszelve az anyagiakat,negyed annyiba kerulnek hozza a cuccok,söt.nekem bejott,valakinek nem.de nemvagyunk egyformak.ha jol tudom a nevet,roekjozsi? na nem kistermetü srac,de elvolt a minivel egesz jol,es sztem elvezte is. te sem lehetsz olyan magas,160? csak mert kényelmesebb a kisebb termetüeknek.ja es megbizhatosagbol 5.ös. mig egy cross ijen aron ,mar egy rakas fos. de ez csak az en velemenyem
én nem aggódok, nekem van motorom
jah és vigyek magammal 3 doboz ragasztót is ne aggód ami késik még nem múlik türelemtürelemtürelem
hallod, szerintem előbb próbálj ki mindkettőből és úgy döntsd el....
még mindig nem tom hogy cross vagy pit... attól félek hogyha ráülök a pitre szerelmes leszek meg amúgyis egy kivénhedt 125 crossal biztos rosszabbul járnék mint egy megkímélet pittel ugye ?
Zé.hogy allsz azzal a valtokarral?
igy jar mindenki aki nem tiszteli akis meregzsakokat
kispaci, de mégis ledobott a hátáról
csak többé ne akarjá zsokéskodni a kispacin
okézsokééé
no para.
en lennék.
ezt hivd fel.06204905830.kovacs lajos.
de ugye nincs harag miatta?
Imu.. amit phoenix rakott képeket.... azon Te vagy a full protektoros harci ember