én is nagyon szeressem a vodkát azt nem tudom hogy áldoznék E érte deazé benézek a spejzba
van egy lapitopim de az csak P2-3 között van, CD olvasóval... szóval a legjobb lenne valami DVD lejátszós téma... úgyis van belőle 3 ha nem gond ?!?
Rádbízom kiskezétcsókolom de nem musz.sétálójános...Egy kis üveg vodka oszt lö van rendezve a dolog Beraktam letöltésbe,ha elkészűl akkor ki is írom.
Otthoni géped van?Mert akkor úgy írom..
nem is értem hogy miért kell egyből ilyen dolgokra asszociálni remélem eredeti szöveggel
hmm ha én nem tudnék szólni Gyikinek és nem olvasna vissza, szóljál már neki légyszíves hogy akkor péntek csakhogy nehogy ráncolja a homlokát itt nekem amúgy köcce cserébe egy üveg sétálójánost ?
Hello
Karácsonyi akcióban Dec.31-ig minden tipusú NZI sisak a szeptemberi -20%-os árengedmény mellé további -30%-os engedmény jár a 2009-es modellekre
Készleten lévő Cross És Speed csizmák és Sisakok /AXO, Oneall, Sixsixone , Gaerne , MT , Suzuki ,Shoei ,HJC/ -20% engedménnyel a készlet erejéig! www.powercity.hu
Üdv
Zoli
Írtam de ezek szerint nem olvastál vissza.. Az fmx nincs meg,melyik kellene még azon kívűl?Raktak fel 2009-es red bull mx-et de francia nyelven..Jaaa Gyík nem dógozik hónap..
van egy lapitopim de az csak P2-3 között van, CD olvasóval... szóval a legjobb lenne valami DVD lejátszós téma... úgyis van belőle 3 ha nem gond ?!?