Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem voltam semerre mert nálunk kezdett befelhősödni..Ki van zárva,hogy beleszeressek..dzsípí
Császtok.Megnéztem a DT-két.Valószínű, hogy nem kapott elég benzint mert el volt dugulva a karbi meg a beznin szűrő.Haver most ment el venni egy szűrőt aztán amjd meglátjuk..Este jelentkezem..csááá
mindenkibe jókisnemrossz hétvégét kívánok
a jófijúknak puszi a rosszaknak suni
sziasztok
Szkárcsi! már nem aktuális... megvan/megvolt
nem tekersz valamerre? megmutatnám a kiminyeket hátha beleszerecc
készül bizony.
Túlságosan sok már nincs hátra. vasárnap viszem sámsonba.
Szkárcsi! linkeld már be a haverod pitbike-át sürgős lenne... köcce
Teljesen meg vagyok elégedve a tónyóval.Egy baja van,hogy nem megy vízzel..
Nem cserélem szerintem.Nagyon hasalós motor lenne az nekem,meg aztán hosszabb távon két személlyel nem is lenne túl kényelmes..
Nincsmit köszönni én azt se mondtam ,h cseréld el, csak h az sp2 nagyon fasza motor és ez az egy jellemző tipushiba róható fel neki.
Köszi Zolibá
A vtr-nek 28nál semmi baja nem lehet. Ha nagyon nyektetik, olyan 50 környékén enyhén csúszni fog a kuplungja ( összes lammella csere) egyébként nagyon megbizható tipus.
Semmi csak kéne egy kocsi is mellé..Azért hirdettem meg de nem mindenáron eladó..meg nem minden szarba akarok beleugrani..Ha nagy a szar inkább kivonatom januártól forgalomból míg nem rendeződök anyagilag kicsit..
mibajod a tónyóval?
Akkor hagyjad. Ha egy motort régóta árulnak, annak általában oka van.
Igen erre én is gondoltam de igazából nem tudok dönteni..Arról nem is beszélve,hogy az ár is nagyon olcsónak tűnik..Ezt a motort meg már elég régóta árulják a neten..
Olyat is sokan csinálnak, hogy azt a dátumot irják gyártási évnek, amikor először lett forgalomba helyezve. Pedig ez hülyeség, mert attól hogy 2 évig nincs használva attól még nem fiatalodik a motor.
Ez a szín elvileg a netes tesztek szerint 2003-ban jött ki utoljára..A tulaj viszont váltig ragaszkodik a 2005-ös évjárathoz..
nemtom hogy valoban 2005-ös e, nézd meg a bikepics-en , ez a szin leginkább 2002-2003 évjáratuba van fönt de attol lehet hogy 4 éves
Ez lenne az..vtr
március óta én pl 8500-at mentem ami a motoros pályafutásom alatt példátlanul sok
soknak tünik összességében, de ha 2005-ös akkor az évente kb 7000-et jelent ami sztem átlagos
én is valami ilyesmire gondoltam de sok benne a km...28e
akkor valszeg az idén műszakizott 2 évre