Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ou he hát Te megen nem dolgozol felháborító
ma péntek van
kérdésedre válasz: elvileg Vénkert, de kitudja, kitudja ?!?!?
Reggelt nocsak miért hol rotyogtattok ti szombat este
én meg 4:ötvenötkor keltem detto kávét főztem, aztán hozott a miautónk be a nagy klinikára
szeretem a dagonyát megugye minden attól függ hogy a szombat estre mennyire lesz rotty halál kétnaposan odaverni magam valahova elég szép lesz
jah hogy mivel verem oda magam az még részletkérdés
Émmeg hatkorkeltem kávétfőztem míg kávéztam, ránéztem a topikra, aztán mondom hozzáböffenek én is vmit.
Faszságos idő van má +int , de dagonyázni jóleszaz ,
nem! ebben a percben érkeztem
Má' itt állsz lesben hajnalóta? ,
ave a korán érkezőknek
jó péntek reggeltet
Álommanó az arcukra szállt
Pompás péntekreggelt drága tezsvíreim!
na má alusztok?!
na jóéjszakát emberek!
holnap 2 után akar vki gurulni 1et Debrecenben és környékén?
pápá
csáá
nah lépek én alukálni mer álmos vok..
császtok jóccakát
cső
azlesz ha betöltöm a 16-ot...
csá
dolgozz te is suli közbe...
Szevasztok!
télleg azt mondta h nem csinálok semmit csak döglök emg motorozok egész nap..meg h mostanában százezreket költ rám...hát mondom naa...így jártál és nem adok pénzt abból mész motorozni amiből akarsz...pff mondom ez szopás...
te szemétláda
megint elvan...xDD szar aármit cisnálok vele egy óra rázkódás, motorozás után kilazul...majd megoldom hnap..de nem hisezm hogy megyke amúgy vasárnap..anyám azt mondta ő nem ad pénzt mer szemétláda vagyok..
vasárnapra tedd használhatóvá, meg ne törd el a kuplungkar felfogatást mint múltkor
áhh oylan korán nem..neem fél 8-ra kell bent lennem..gondoltam hoyg motorral kéen menni de áhh...egyedül nem meg a motor se igazán szuperál és ha leáll ott alattam..majd a hétvégén tesztelem..