Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miben külömbözik egy V2-re fejlesztett dob és egy sor 4-re?
Megnézném ha lehet...
ÓÓÓ he. De kis cukker.
én hiszek neked
akko nem tudom mivót lehet csak a debrecen melletti szemétdomb ?
Na jó nem halk de az sv-n rövid dob volt és olyan faszákat durrogot visszaváltáskor..Tiszta gp feeling volt Azért akarnék egy rövidebb dobbal próbálkozni..
Szeva!
Embörök,valami nagy akció lehet a yamaháéknál mert ennyi eladó r1-et még nem láttam egyszerre a használtmotor rovatban...

Vazze, akkor tényleg halk?
Z-n milyen lenne ez az Xcone?
Szevasztok EE.
Én másnaposan mindíg nagy csöcsöket látok magam előtt,meg nagy bukszákat...meg nagy pénztárcákat..Aztán észheztérít egy hang:-Jegyeket,bérleteket...
Ne igyáááá tekillát demalgonra
Akkor Te alapból megvagy csúszva , mert tiszta időben is fel kell menni vagy 800 métere, h láthatsd
Tapasztalatból mondom , mert 9 évig ejtőernyőztem. Egyébként Taszár fölött közel 5000 m magasról már kivehető az Adria is
esküszöm hogy láttam a kárpátokat, tiszta idő volt annyi tudatmódosító szert nem fogyasztok hogy korán reggel hallucináljak
-Feljött a nap?
-Miért?Azt is ittunk tegnap?
Ébreggy fel kisjány, síkságon lakunk
Vagy inkább ne kicsinyeskedjek itt neked?
Az új lakásba költözött fiatalembert meglátogatja a barátja..Beszélgetnek,beszélgetnek múlik az idő,már éjfél is elmúlik mikor a vendég észrevesz a falon egy réztányért mellette pedig egy kalapácsot.Meg is kérdezi az ifjú tulajdonost:
-Mi ez?
-Ez egy beszélő óra.
-Beszélő óra?
-Igen.A srác ráüt a tányérra a kalapáccsal mire megszólal egy hang a szomszédból.
-Mi a k***a anyádat dübögsz hajnali fél kettőkor?
látom- látom
softolom
én csak azért linkeltem, mert reggel jöttem busszal és pont ezt hallgattam, jött fel a nap és láttam a hegyeket fantasztikus volt, maga a csoda az élet apró örömei a gondolataim nem a buszon jártak a sok savanyú szürke cukor ember között
reklám helye
Szeva!
Halk egy kicsit ezért adom el.. Lenne egy rövidebb mivv dob,arra pályáznék míg meg van..
Nem jó E mert előtte menni akarok le edzeni.Amúgy tényleg nincs olyan jó idő mint tegnap..
Gondolom...