Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt is volt de apámmal elfogyasztottunk egyet egyet mikor haza jöttünk és elfogyott...
1 sör is jöhet... jah az a van a hűtőbe asszem, hozom is
neked minden kéne hee? E!
egy jól megrakott ifával vihettek...100 ezer pengő lesz..
ide hordjad
akkor megyünk az ifával oszt hozzuk el tőletek
nekünk a hátsó udvarunkba minden lehetséges helyen fa van..kivéve ahol a műhely van és a motorok...
Én is hazahordtam még a nyáron vagy százmázsát, de hozok még kétszázat és elásom.
nekünk már itthon van a fánk..bebeee...
a hétvégén menni kell fáért az erdőre, mert megfagyunk télen.... de úgy néz ki szombaton megyünk hálistennek...
de eddig úgy nézki mehet az egész napos csapatás, remélem sokan összejövünk kint
hogy-hogy?
csak lesz tán vasárnapig... bár még nekem se fix hogy megyek, vagy legalábbis délelött nem....
óheeee...mostan jut nékem eszömbö hogy nekem nincsen benyám,sőőőt lóvém se... óó a devla verje meg.. nembaj majd anyámat kifosztom valahogy...
csákány
szépjóestétt!
jaja
Vasárnap tankos?
Am meg a motort az atya úristen kedvérét se tenném lee...
Vissza olvastam..áhh mostanában elfoglalt voltam...reggel suli,délután edzés, este meg tanulás nah meg punák...a héten még motoron sem ültem..azt se tudom, hogy beindul e mert le lett mosva és tele van vízzel....ilyenkor egy darabig nem megyen...de majd hnap este letesztelem...nah meg a hétvégén...:P:)
Olvass vissza tízódalt, aszt azvan.
Aszittem má behúzott vmi punci magának, aszt a kedvéért letetted a motrot.
császtok...
rég jártam erre...mizu vaan?
enis azert tetettem telre,ijyenkor nincs annyi melo. igaz hogy igy kicsit felrekelett pakolni,de ez van.
Vazze. Nekem is kikéne szedetni a vasrudat+8csavart+ 2tűződrótot a rozoga testemből. Pont ez miatt halogatom én is