ééén perverz? hülye vagy? jóó de ő csaj....biztos nem fog ezsébe jutni mikor legközelebb kanyarodni akar hogy ő elesett és nem úgy fogja csinálni mint a múltkor...megijed és ugyan úgy elesik...ezért kell a rutin..és azt úgy szerez hogy mögötte ülsz..még ah nem is nyúlsz bele a dolgokba..biztonság érzetet ad neki...
de hallod én úgy szoktam a csajokat tanítani motorozni, hogy mögéjük ülök..sé ah baj van akkor van borítom a motort vagy elkapom a kormányt..volt már rá példa..álmosdra átmentem csajozni és a csaj motorozni akart mondom először mögéd ülök..szerencse hogy így gondoltam emrt mikor kanyarodni kellett volna a kormányt össze tévesztette a gázzal és mikor gyorsult a motor sikított sé elegedte a kormányt..én odakaptam és ráléptem a fékre...örlüt a csaj neki..márcsak azért is mert a farkammal felnyomtam a tankra..
énis megijedtem volna..húú nem is kicsit....akkor még elég olcsón megúszta..de akkor is sajnálom..szegény megpróbál motorozni és összetöri magát...többet se fog próbálkozni sztem..
hát jah.... de én jobban ,mert vagy 400 méterre történt tőlem , úgy futottam odafele mint akit puskából kilőttek.... de szerencsére nem lett sok baja, kicsit bevérzett a körme alatt meg végigsúrolta a fa a combját, szép véraláfutásos lett... még szerencse h. legalább térdvédő volt rajta... bár ezek után szerintem komplett páncél kéne neki h. ne zúzza le magát
hallod, az nem is motoros aki még nem esett el... amúgy meg kivittem ilyen sikságba, mondom hagy gyakorolja az elindulást meg váltást, aztán vittünk bele kis nehezitést, körözni kellett volna, de nem vette be a kanyart és ottvolt 1 fasor, hát nem a legvastagabb fát verte telibe?
Jaja...de vannak oylan nők akik eléggé jól motoroznak...pl a volt barátnőm egyszer elvitte a motorom..hallom beindul náluk kint amotor..kinézek ül rajta valaki az én bukómba...szaladok ki h ne lopják el..erre látom hogy az az..akk meg féltem h összetöri..de oylan kanyarokat vett vele..h még csapta a hátulját...
Bazd....a motorozás tanítás első szabálya...csak olyan helyen szabad ahol nicnsen se fa se árok...cska jó állapotú földút vagy beton..de ott is óvatosan...szegény csaj.... jó hogy nem lett nagyobb baj.. amúgy hol tanítottad?
sziasztok,
majd irjatok milyen volt a teremcross,
én aszonnyt tanítottam ma motorozni több kevesebb sikerrel... eredmény: 1 db törött aprilia fejidom + jól összezúzta a lábát asszony, felkenődött 1 fára szegény
ÁÁ ne csináld már. Én azt hittem ilyen csak a vigjátékokban fordul elő. Szegény jányka Elvette a kedvét nagyon
majd irjatok milyen volt a teremcross,
én aszonnyt tanítottam ma motorozni több kevesebb sikerrel... eredmény: 1 db törött aprilia fejidom + jól összezúzta a lábát asszony, felkenődött 1 fára szegény
mizuvan erre? nálam unalom..és a söröm is elfogyott motorozni kéne de nem jó a motor....este töltök fel videót és kérem a tanácsokat...
Mér híttál tegnap?