Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÓÓÓÓÓÓ milyen régi képeket találtam :'( Régebben minden olyan királyság volt most meg....................pffff
Kis méregzsák is de hiányzik. Ez a kép 2007. 08. 19-én készült Kunmadarason. Első alkalmam volt, hogy hivatalosan is mehettem a zxr-el.
De kis kedves vagy.
nem szokásom meggondolni magam
vérbeli KOS vagyok
Élményromboló vagy néha. Na nem gondoltad meg magad, nem dobsz meg egy msn cimmel? Vagy ha felveszel nekem az is tök nyócc.
hát azt még nem tudom,h most mit fog majd vele csinálni...
Majd szombatYon kifaggatom
képből meg elég ennyi :)))
Várom a képeket.
Na az nem jó hir. És akkor most hogyan tovább? Vesz hozzá vázat vagy ő maga sem tudja? Szegén kawa nagyot kapott. Még nagyobbat mint az enyém, pedig ez is ott van a szeren.
még csak 12 van, a többi sztem holnap délre, olyan fos a netem itthon.

Amúgy sajna a hegesztés adta meg magát........
hátez fasza.

nehogy jövőhéten elkapjon az ideg és motorral jöjjek vissza
Na miért? Mármint forgalomból lett kivonva vagy a váz hegesztés nem lett jó
Aha aha Jó képecske, két szép moci és két gyönyörű csajszi. Még tegyél be ilyeneket ha van.
nem motorral lesz... azt már sajna le kellett százalékolni, ha jól tudom (jóltudom).
De majd megemlítelek neki :)
ezret kell.
nekem 450valamennyi volt a max, az NSRrel :) Eszter-gomba-túra, csak kisebb-NAGYOBB kitérőkkel....
huuuuu dejó volt
Ez meg mai:
(ezishúúúúdejóóóóóvolt )
Na akkor alaposan tanulmányozd át a zőődet, hogy szép-e mert tudod enyém is olyan beütésű lesz. Csak mondjuk én a műszerfalat fent hagyom majd, nem akarom leszedni. Meg színre fújt undertail meg hasidom stb...stb...
elvileg szombaton találkozok vele :)
Ha nem akkor meg szét lesz rúgva a picsája :)
Már látom. Faszán rosszul olvastam el.
nekem sem a motor hanem ÉN szenvedtem
Nekem a rekord robogóval volt 385 km de az nem szenvedett.
Fúú hallod az naggyon komoly lenne. Végén a fáradtságtól bealudnál rajta. Mondjuk amilyen vacak idők vannak még márciusban, lehet belerondit a tervedbe.
hasszáz? te menyit járatod?
mosthétvégén ha jó az idő öszelehet hozni nem?
én simoval egyszer egy nap 500at létekertem. mondjuk annak a végén már szenvedtem
vagy ha ilyen idő marad, akkor már legkésőbb február... de tavaszra muszáj lesz, mert azt találtam ki,h ha szülinapomon nem lesz esőőőő akkor 24 óra motorozás.... Be kell újítani....
Az már nem is olyan sok. Fekusszal találkoztál mostanábanM Jól elvan tűnve zx6r fórumról. Élőben láttad már a gépét mióta átalakította?
még vagy 600 tuti.
De sztem tavaszra meglesz
Sok km van még a bejáratásból?
Innen volt ma valaki Debben piros Cagiva Mitoval, vagy CBF600zal, vagy fekete R6tal?
Amúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
úúúúgy olyan jót motoroztam ma :)
Alexával