Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jolvanakkor csörögjé' , h megszervezzük a turnét. De valszeg esni fog. Am nekem adja a dagonyázó disznó a Bakonyba fíling.
meg csimma, meg gatya ésatöbbi ésatöbbi igy szokott ez lenni, nincs megállás...
spannak semmi baja, yamaha fz6 volt, ottvan a fotógalériák között találsz képet róla azt hiszem..
nemtudom mennyi a kár csak mesélte hogy eltört vmi konzol meg behorpadt a tank meg lement a festék takarosan... rohadt figyelmetlen autósok
csókom a családot jóccaka
ma minden apróságot lefotozók és holnap felrakom a szípsíges gombokat már cak a kabát kell ahogy Naki mondaná
Shit....... Milyen motor volt? Spannak lett baja?
Dögöljenek halomra, tőlem ne akarjanak semmit.
ajjjjaj, másik haver is összetörte a motorját... kifordultak elé szombaton, most tudtam meg
Hívd fel és mond meg neki, hogy csak addig maradsz
amíg vissza nem kerülsz katonáékhoz.
Felvenne szerintem ha te tudod nyomni 24-ben.
Vagy beszélek vele ha gondolod.
tom szia
Remélem nincs sértődés.Csak vicc volt..
Jó müszakvégét,léptem szia!
még jó hogy nem az mp3 baxásodat akarták hanem téged
Szerintem Balu is a motorozásra gondolt
Léptem én,majd jövök aztán dumálunk még.
Jaa Zoli:köszi a melót mégegyszer
sziasztok!
18254
hmm
Korrekt volt a Farkas úr,mert mikor mondtam neki,hogy mi a gondom felajánlotta,hogy átvesz a majomparkba 24-be.Viszont mivel volt olyan tervem,hogy visszamegyek kotonáékhoz nem akartam megszívatni senkit,hogy pár hónapra elmegyek melózni és utánna lelépek..
Így most az van,hogy meló már jó rég nincs,a honvédség meg majd valamikor jövőre lesz..A két szék között a földre típikus esete forog fennt
Az elég gáz. Sajnálom.
Há' mér nem vettél gyorsan itt a spár közelében
egy öt szobás lakást?
A malompark meg 24-ben nyomja, gondolom az meg
nem nagyon jó neked.
Éééééééénnnnnnn?Ugyan dehogy...Há nem forgatok én ki semmit
vicces tod hogy mire gondolok ne fordísd ki légyszi
Na még olyat amilyet. Várom a vonatot Debrecenben a nagyállón, egyszer csak odajön két cigány nő. Egyik 24 másik 32 körüli lehetett. Kipiszkálom a fülemből az mp3-at megszólal az egyik:
-Jössz?
Nézek bambán....
-Hova kéne mennem?
-Hát tudod te azt..
Jó ekkor leesett, hogy hova kéne mennem. Két nyomoronc kúrva he, de az egyik annyira csúnya és büdös volt, hogy ááááááá.
De milyen rohadtak simán megrontanának egy kiskorút. Mert hát ugye ők azt nem tudhatják hány éves vagyok, maxplafon 16-nak nézek ki.
Mi közünk van nekünk ahhoz,hogy valamit ki akarsz próbálni a háziúrral?
ühüm értem nekünk is bevan tervezve szombatra egy gatyarottyos, gumibogyószörpös huncutság csak ha nem lennék túlzottan két napos a háziúrral én is szívesen mennék valamit végre kipróbálni
Dehogynem,voltam is ott másfél hétig.Sajnos a bejárást nem tudtam megoldani mivel volt mikor hajnal 5-re kellett menni.Az első buszom meg 4.49-kor jön úgyhogy bukósisak.Ez van:Sprite