Szép, jó estét.
Ma lemostam a motort..erre haver ide jön, hogy mennyünk motorozni.Na mondom mennyünk. Mikor lemosom a motort mindig szarakszik utána.Valahova bele mehet a víz, és hebeg dadog.Mintha kihagyna a gyújtás.Mentünk 41-km-t szarakodott kicsit alacsony fordulaton de leszartam, aztán egyszer csak megállt és nem ment tovább.Haza húztuk haverral és még mindig szarakodik,beindul de hebeg-habog.Remélem holnapra kiszárad és jó lesz.Ha nem akkor tanakodhatunk, hogy mi a baj.
Óvatosan az átalakítással mert hiába hagyod rajta az E betűs jelzést,ha túl hangos a dob akkor egy esetleges rendőri ellenőrzésnél berendelhetnek kpm-re.
Csak annyit tudok róla mondani, hogy otthon haverjával nekiestek és kiszedtek belőle mindent ami belül volt. Igaz hangosabb lett, de olyan kis repedt fazék. A Kawám egy szörnyeteg mellette.
Jaja.Pont ez a bajom vele,hogy túl szép motor...Ez a színkombináció 2003-ban jött ki utoljára..A motort meg 2005 évjáratúnak hírdetik..Valahol szar lehet a palacsintában...
Ma lemostam a motort..erre haver ide jön, hogy mennyünk motorozni.Na mondom mennyünk. Mikor lemosom a motort mindig szarakszik utána.Valahova bele mehet a víz, és hebeg dadog.Mintha kihagyna a gyújtás.Mentünk 41-km-t szarakodott kicsit alacsony fordulaton de leszartam, aztán egyszer csak megállt és nem ment tovább.Haza húztuk haverral és még mindig szarakodik,beindul de hebeg-habog.Remélem holnapra kiszárad és jó lesz.Ha nem akkor tanakodhatunk, hogy mi a baj.