Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép, jó estét.
Ma lemostam a motort..erre haver ide jön, hogy mennyünk motorozni.Na mondom mennyünk. Mikor lemosom a motort mindig szarakszik utána.Valahova bele mehet a víz, és hebeg dadog.Mintha kihagyna a gyújtás.Mentünk 41-km-t szarakodott kicsit alacsony fordulaton de leszartam, aztán egyszer csak megállt és nem ment tovább.Haza húztuk haverral és még mindig szarakodik,beindul de hebeg-habog.Remélem holnapra kiszárad és jó lesz.Ha nem akkor tanakodhatunk, hogy mi a baj.
Üdv mindenki sajnálom Z komám de nem sikerült tarhálnom így ki kel hagynom a holnapi terem crosst nektek jó utat és jó szórakozást
.senki?
"mint" a véres hurka a sütőben.
bocs de elqtam.
Egy kecseg autós dél körül csapott el egy motorost a budai n a- huszár gál sarkon. Szakadjon meg, munt a véreshurka.
Óvatosan az átalakítással mert hiába hagyod rajta az E betűs jelzést,ha túl hangos a dob akkor egy esetleges rendőri ellenőrzésnél berendelhetnek kpm-re.
Csak annyit tudok róla mondani, hogy otthon haverjával nekiestek és kiszedtek belőle mindent ami belül volt. Igaz hangosabb lett, de olyan kis repedt fazék. A Kawám egy szörnyeteg mellette.
Na azaz arra vagyok kíváncsi. Nekem is gyári dob átalakítás érdekelne.
nah lípek fodrászhoz tána meg lecsutakolom az én szépségemet...csinálok 1-2 képet tisztán is...
császtok...
Jaja.Pont ez a bajom vele,hogy túl szép motor...Ez a színkombináció 2003-ban jött ki utoljára..A motort meg 2005 évjáratúnak hírdetik..Valahol szar lehet a palacsintában...
Az nem jó mulatság. Csááááá
na jók legyetek, mingyá meek szalagtűzőre.... ahelyett h. motoroznék...
Haveromnak is ilyen van, de neki a gyári lett kiherélve.
én 2 fz6-os srácot is ismerek a környéken, de gyári a kipufogójuk...
Na mi a helyzet? Nincs senkinek FZ6-osa debrecenben?
mizu van erre fele skacok?
UFFF mindenkinet
Akartam, de áthuzta a számitásomat a qrva meló ,remélem nem rug ki Pók legközelebb, amér' átbasztam.
no nem baj. most beszeltem norbival ,valszeg ő sem jön a teremrosszra.
Z.....nem ma akartál jönni?
Nem jön össze holnap a tankizás, pedig szerettem vóna, de korán idulok Kecsóra a hétvégi váltással, és estére érek haza a hétközbeni srácokkal.
holnap tanki? ha nem akkor majd vasarnap
Jöhettek simán, elférünk