Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elő bezony..jövőhéten megjönnek a kézvédőm...aztán jovőhét végefele bemeek az RMC-be kabátot venni meg evszek krosszgatyát..nah meg kéne Z csimmája meg új bukó.....és ki vagyok elégítve...
Naja előferdül az ilyesmi.
ÁÁ bazdki az ideg megevett délután..haza jövök mondom 2-3 perc alatt összerakom a moccot és erre nem jó bowdent adtak... át kellett alakítani az egészet...rövid volt...nem ott volt az állító ahol kellet volna lennie...de 1,5 óra alatt megoldottam akkor meg már besötétedett sé nem moccoztam..nah de majd hnap...
Hello hello.
Sziasztok, sziasztok!
elmennék szivesen csak hát olyan időbesztásom van hogy csak na... nem hiszem h. el tok menni mostanában, lassan jönnek a zh-k is ,meg félévi vizsgaidőszak jah meg ezek mellett melózok is természetesen, meg asszony + motor
ha vmi zene kell és tudod a címét akkor itt keress, nekem ez jött be mostanában, gyors és bele is tudsz hallgatni!
Zippyclub
ott se jobb de legalább ha esek akkor nem bontja le a kő a fél motort, csak sáros leszek, azt meg leszarom
Mindenképpen mp3. Ha videó és úgy is szeretnéd leszedni akkor pedig AVI.
nem idevalo.de mien formatumban szedjem le,amit biztos lejatszik.
Méé a földúton jobb a tapadás? Amúgy meg 17711-es hozzászólás.
átment a kocsi a műszakin ;)

sokan motoroztak ma a jó időre aló tekintettel, nekem másfél óra sikeredett délelött de 95% terep volt, nem naon foglalkozok már aszfaltal, nincs tapadás...
csövike.
Csáóó.
köszöntem szépen a mai pár oldalt
Szkárccsi azé 17788nál és 17789nél azé jól egyszerre szelel a fejünk na remélem minél hamarabb valami moccon is fog
aki teheti moccorgóra
csápacsipuszi
Sziasztok! Debrecenbe tudtok kiadót albérletet olcsón?
De jó volt, láttam ma Debiben egy piros mocit (R6 vagy CBR 600RR nem láttam pontosan) Lámpától úgy elpriccolt 1 keréken azt hittem túlgurigázik holtponton. Olyan jól esett látni most ezt a kis vadulás.
köszike .megoldodott.
nem azé mondom de ez a kakibbak közé tartozik rigójancsi
ÚÚÚ de jó kép. Vagyis lenne ha az a rigójancsi nem pózerkodna bele.
mit szeretnél? ha gondolod segítek neked is
Ne idegeskedj VideoGettel menni fog.