Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nehogyma megsertodj.deha má van verdad ,akkor csak oldjatok mar meg.nekem is konnyebb kirucanni a palyara vagy oda ahova,anélkul hogy bejarnam a varost. felre ne ertsd ,nem volt gond ertetek menni.de kapja ma a buksidho,ozt gondolkozz az en fejemmel.SEMMI HARAG!
köszi az eddigi segítséget is....
Vettem egy ötvenesért egy rendszámos csónakszállitót, oszt meghekkeltem magamnak, 3 terepmotor elfér rajta
há ja de még a futó nincs levizsgáztatva...mindegy megoldjuk jampizni egy swiftel te se gondolod komolyan . . isten ments,hogy szétbasszuk a te kocsid . ja majd megoldjuk...bocsi,hogy ennyi gondot okoztunk sorry
fíínom cucc!
Utána meg ba***om ithon az eget motor nélkül....már akkor is bajom van ha 2-3 napig nem motorozok..nem hogy hónapokig meg évekig..mer ha ezt elbaszom nem igen lesz motorom egy ideig...mivel az ősök finanszíroznak és nem szeretik ha nem becsülöm meg a dolgokat...
Addig kell, h lűjjed, mig ki nem szakad az utsó küllője is
Ja értelek.
egyenlőre még semmi...de mostanában egyre több dolog jön ki rajta...nem új motor... most mondjuk megy..de valamelyik nap nagyon meghajtottam tudod mikor mondtam és részben elment az olajzás...elég gáz...de ez van..mondjuk ha beszarik akkor eltolom valamelyik motoros baráthoz és haza jövök busszal..
he.haminek vetted a horgos autot jampizni. ne az en kocsim basszuk má szét.na meg a mocikrol nem beszelve,legyon a tapetta rola! nekem az is szamit.mostmar megoldjatok a szallitast ugye?
Na mi baja van?
ja meg megnézem z csimmáit...
Hátja..főleg egy ilyen szép zöld kawáért... elnézek hétvégén énis ha nem gond...persze csak nézőnek...mivel pitem nincsen a DT-t meg nem bántom mer eléggé kész van már így is szegény...
na hogy hogy hát még a nyáron ment mi történt
Még a benzinkúton is sok az a háromezer, nemhogy a zsibin.
s mi van karesszal? mert 2 moccot szallitok,de 3at az legyen a tied vagy a karesze.mindeggy .ha jon mindenki akkor megkell beszelni Z-vel hogy ugorjon ertetek(mocikert),vagy közösen karesszal kolcsonoztok egy kisebb futot 250/ora.aztan nekem jo a szombat is barmikor
Nem kell azon semmit összelökni, mert egybe van, viszont azt mondja a szerelőhaverom, h van ,h vmiért felakad a síktolattyu a karbiban. Olyankor meg jóljön, ha a reflexed nem olyan ,mint a döglött lónak.
De lehet ránézek még addig.
Nekem jó bármikor hétvégén (minél hamarabb) hétköznap mire végzek a melóval már sötét van jó neked.....
Ilyen vót heee oszt 3 ezerbe adta vóna a csákó... énmeg nem vettem meg neked...
E mán jó kis kíp oooúú he nem gondolkoztál rajta,hogy összelökd a berg 350-est oszt én meg jól letesztelhessem aztán meg......
mikor menjunk? gondolom hetvegen jo csak nektek.ezen a heten nem nagyon dolgozok, eldontottem hogy pihentetek egy kicsit,sajat dolgaimmal foglalkozom.lehet holnap kinezek,kiviszem a moccot is .
ÓÓ ilyet ne már Összefacsarodik a szivem mint egy felmosórongy mikor ilyen gyönyörű zöld kawát látok. Jáájj de szerelmes vagyok mindegyikbe.
Ilyesmi he?
ja amúgy megtudakoltam azt a quad pályát vagy mit ami van váámospércs és haláp között...pontosabban Hármashegyalján...a koppány-völgye erdei kalandpark...nem tudom milyen...a koppány fogadóhoz tartozna? mer akk nagy kaka lehet...