Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na a hááát
Meg ,h közte van a hajlékonyak kunyhója
A hát csak a pit pálya mellette van a nagynak ezt jól megaszondtam
mármint hogy itten a dolgozóba az uccsó nénikém nem a videjóba
Háj nagyon jó lett a pálya... gratula csaináltam telóval videjót róla meg prószálom felheggeszteni hogy más is gyönyörködhessen benne . .
semmi... csak a dalra írtam... meg elköszöntem
Was?
csibe, csibe, csibe.... vagy nem
na az uccsó nénikém mindenáron beakart menni a falba, olyan volt mint a felhúzós robotok, vagy dévidkóperfíld ne ez bette a kaput.... most meg már két pohár gumibogyószörpöt kellecc otthon meginni további szépet mindenkinek jóccaka
engemse tudnak,tudtak volna eltiltani attol amit szeretek csinalni.
Ha gondolnál a jövőre, motor közelébe se engednéd a gyereket
kicsinalna meg ha nem en. na meg gondolok a jövöre,(gyerekekre) itt megtanulhatnak crossozni.en is veszek majd a fiunak ,aztan ne a gyepen jatsza az agyát.
Amikor kijönnek az illetéktelen sünök, mindenki szétszalad a picsába , aszt b@szhatják
Óóóóó he Klasszikus 87-bőlhonky tanki women
tom hogy a tanki nem messze nőttem fel csak azthittem valami titkos hely, hogy illetéktelenek ne tudják
Az hát! Simán csak tanki.
a soknemzetiségű buszfordulós melletti pályáról beszélünk
Úúúúú he! Hát csak megvót még a vakondtúrás? Te aztán rendesen odatetted magad a közjó érdekében.
Valahogy hitelesebb mint a romapop előadásában..
Zizi laboár:Magyarország
csumi mindenkinek.kesz vagyok a palyaval,hasznalhato.1-2 alakitas(szepites)rafer,de majd. hetvegen megyunk proszara.
Nekem úgy is jó ha hozol érte két 0km-es pitbájkot oszt hallóó.. Amúgy meg elég hülyén nézne ki a millén kipufogó gyanánt egy 125ccm krossz motor..
má 118e pínzír is kapok