Végre hallok egy-két kivételről.Itt felénk csak agyatlan bukók vannak akik a rendőrségre bízzák ahelyett, hogy felemelnék a seggüket és normálisan szólnának és akkor simán elhúzok...
Ez a szokásos műsor. Az agyára mentél vmelyik tulbuzgó csicskának, aszt az helyett ,h kimenne és elmondaná, h mi a baja , inkább feljelentget, meg zsarukat kív
A tavasszal kerózgatok itt a szomszéd gyérforgalmu utcán oda vissza, a kutya se szólt hozzám, majd az egyik házból kijön egy pali, leint, mondja ,h kevéssel azelőtt aludt el a kisgyerekük, megtenném ,h nem itt lövöm neki. Simán egyből elhúztam a Kráter-tóhoz vezető útra, ahol télleg senkit nem zavartam az agyatlankodásommal.
De mekkora buzik már....mi abba a neki jó ha én magyarázkodok a rendőröknek..ugyanis kérdezgetett a rendőr hogy mit keresek lámpa nélküli motorral az utcán egykeréken, hát mondom most lett összerakva a motor és még nem tettem rá semmit..és mondom megnéztem, hogy hogy jön egykerékre.azt mondja ő úgy tudja hogy már vagy fél órája itt motorozgatok egykerekezek meg füstöltetem a gumit..ááhh mondom nézzem már rá a motorra..ezzel egykerekezni sokáig meg gumit füstölni? azt mondja végül is igaz....beszéltek anyámmal meg szóbeli figyelmeztetést kaptam...
A tavasszal kerózgatok itt a szomszéd gyérforgalmu utcán oda vissza, a kutya se szólt hozzám, majd az egyik házból kijön egy pali, leint, mondja ,h kevéssel azelőtt aludt el a kisgyerekük, megtenném ,h nem itt lövöm neki. Simán egyből elhúztam a Kráter-tóhoz vezető útra, ahol télleg senkit nem zavartam az agyatlankodásommal.