Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig ez igy volt. alkalmassagira kellett volna, menni,es ennyibe kerult.
25-be?Ingyenes az orvosi vizsgálat..Vagy nem?Oksa a vonatjegyet oda vissza fizetni kell de amúgy nem nagyon emlékszem más költségre..
menni kellett volna pestre,valami orvosira, ami 25.000-be fajt volna. no dehat miböl? nem volt ra zsé.
Mi volt a gond?Eü?
no igen. éhes ember minden munkat elvalal. regebben en is gondolkodtam rajta,de nem jott ossze.
Fene se tudja..néha idegörlő az biztos,főleg egy hónapig kinnt mekegni a bakonyban de még mindíg jobb mint a munaknélküli segíly..
nem volt uncsi az a munkahely?
Csumi!
Kicsit megbántam,hogy leszereltem de késő bánat meg aztán a hitelt is ki kellett fizetni mert nem sok maradt a fizetésből míg megvolt.Kifizetni meg csak a végkielégítésből tudtam..
reggelt.
nekünk még csak egy 5-ös
Jaja,anno én is így voltam vele..Mikor leszereltem sorosként nem lehetett volna rávenni semmivel,hogy visszamenjek.Aztán eltelt pár hónap és mivel nem volt meló visszamentem..Aztán hirtelen 7 év lett belőle..
ááá nem ott volt (az még csókosabb hely, oda még nehezebb bekerülni) hanem elvitték sorosnak, hazajött, nem volt munka, ép sétáltunk hazafelé, ott volt a toborzó mondom menjünk már be és így alakult
Szevaszka mindenkinek!
Szió!
A bemtéren mit csinált?Hadkieg? Nekem jövőre igérték,hogy vissza tudok menni..Jövő őszre
jah csókos, senki nem hiszi el hogy ismi nélkül a bemtérről került oda, dehát mákja volt amúgy van hogy besikerül a 10-12 szoli is + egykis vagyonvédelem alkalmanként kell a pínz az asszonynak motorra
viszont kívánom
reggeltet
Jó reggelt mindenkinek.
Ha én is a tyúkokkal feküdtem volna akkor már 6 órakor a gép előtt virgonckodnék.
én meg már nem alszom most én vagyok az elsőőő
Én nem alszom még.
na mivan? bealudtatok? ne megyek én is....
oksa