Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül ismerőse aki zzr 600 hoz tudna nekem csinálni egy komplett leömlő rendszert?
mese? az ki?
A megsemmisülésről jut eszembe, mese jól eltűnt megint. :/
jóóó menekülök..de a DRZ-t hagy rám lécci..
Bőrkabát az van..márkát nem néztem....protektoros..elég jólnézett ki..kinézetre annyi hiba volt hogy ilyen fehér piszok volt páron..de megnéztük..lejön...érdemes elnézni...
de szerintem bagamér is meg fog semmisülni velem együtt.... teljes pusztulás lesz a környéken Jocóka szóval menekülj otthonról...
neked észak felől
én nem kelet felől látom...
ment a válasz
nincs itthon fájdalom csillapító... ha láttok keletfelől 1 nagy robbanást akkor az a fejem volt
Amiről szó van "turi" ott van bőrkabát is olyan márkásabb fajtából?
szépjóestét....
evgyél be egy fájdalom csillapítót...néha csodákat művel...
Szaladj ki vele Bagdadba, ott jó pénzt kapnál most érte
simán motorozni..túrázunk sokat haverokkal..néha suliba motorral meek...én is cordurára gondoltam...az az cordura kabát, cross gatya meg csizma...oszt csűűű

nekem csak extra szar minőségbe volt meg így letöröltem...de szerintem nem is nagyon van jó minőségben senkinek..
Írtam mélt..
ÁÁ szeretem a rántott velőt.
jóestét
szétrobban a fejem
más téma. nincs valakinek meg az Alkonyat 2.türhetö minösegben.
hova jarsz vele ?dolgozni ,isibe? mert a mez nekem utcara olyan gagyi.inkabb palyara valo.hamá sokat jarsz a varosba ,akkor inkabb cordura kabat.nezd az adatlapomon a kepen .az cordura.
az az járok*
hát de legtöbbet azért utcán járók vele..csizma enduró/cross nadrág meg egy cross mez? oszt alá valami?
endurozni jo egy esokabat,persze valami motoros style.alul gatya,csimma. ozt goooo!
Amúgy nem tom hogy milyen kabát kéne endúróra...kordura? mer most bőrdzseki enduró motor meg cross nadrág..az csúnya..
Jaja azért mondtam akkor,hogy már egy kicsit rápótolok és veszek újat amire garancia is van...