Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

osztán ha eladogálod milesz mit cerikéznél ?
Hát persze hogy az. Ez csak természetes.
rendes kölyök
Igen.......nagy rá az esély.

azé me mindenki kinövi én is kifogom ?
Szerintem is hamar kinövöd de kitudja!
Lehet nem rossz kezdésnek de fél év alatt simán kinövöd és nagyobbat akarsz. Próbálj valami '25-ös ketyerére szert tenni.
De ha gondolod tudok egy "enyhén" sérült zx6r-t eladót. A tulajt is jól ismerem nagyon rendes kölyök.
Most ez EE a legolcsóbb, de általában 930E-től felfelé.
Az milyen.
Mennyibe fáj 1 ilyen?
Na!
E!

Ausztráliában egy gazdag nő férjéről kiderült, hogy nagy nőcsábász, ezért elváltak. A nő elhatározta, hogy új férjet keres, olyant, aki még nem volt nővel. Ezt feltételül szabva adott fel egy újsághirdetést, melyre csak egy férfi jelentkezett.

Összeismerkedtek, kölcsönös volt a szimpátia.

A nő többször rákérdezett, hogy biztosan szűz-e a fickó, a férfi meg váltig állította, hogy soha nem volt nővel.

Össze is házasodtak.

A nászéjszakán az újdonsült férj iszonyatos rendezkedésbe kezdett a hálószobában: a székeket a falhoz tolta, az asztalokat is, mindent elpakol a szoba közepéről.

- Mit csinálsz, szívem, miért rendezed át a szobát? - kérdi elképedve a nő.
- Hát, ahogy mondtam, én még nem voltam nővel. De, ha az olyan, mint a kenguruval, akkor itt minden helyre szükség lesz!
igen és igen
A 650-re gondolsz?
Már rájöttem nekem szólt. Nem, nem ilyenkor. Úgy tudom tán (ha jól emléxem) januárban van valamikor a névnapom.
Ez kire vonatkozott és milyen napot
te ma ünnepled a napod ?
jólátom a számot a csípőjén
mikor ilyet látok akkor gondolom hogy vesszen a rendszám
Aha azok.
Nekem ez tetszik nagyon.
Jucus és Marlonbrandó
asszem vagyok
hát nem gyönyörű díszpintyek ?
Szia
Hát előrébb hoztuk vasárnapról szombatra a találkát, mert úgy volt, hogy vasárnap délelőtt jön egy faszi megvenni a csizmát.
igen ahogy a phoenix mondja
reggelt