Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hádzsime
Aludj csak ,te ráérsz. Nekem kár olyan sokat, félötkor indulok Kecsóra.
És pont megvót a 15k hsz
Persze régen a legtöbben kihagyták volna, mer' olyan rabság fíling. Szerencsére én ejtőernyős voltam Taszáron, az viszont nagyon májer volt
Na eldobom magam holnapra. Helló Zéé jó éjt.
Nem voltam.
Gondolom má' katona nem is vótál ,nekem az is beadta
Haj haj azok a régi szép szakközépiskolás éveim....
Az nagyon fasza.
Bittos feljött a koleszba vmi zőccség
Egy DL650-hez vette a srác 2-3 alkalommal volt rajta , sehol egy karc. Túladott a vason, a csizma meg fölösleges lett neki, mert egy maxirobeszt vesz a jövőnyárra, arra meg aztmondja , h nem kell felöltözni. 15ért rakta rám, ugy h egy fillért nem volt pofám tovább alkudni.
No azért élsz még ebbe a nagy kacajrászásba
Használt?
Akkor összeesel, ha megtudod ,h mennyiért gyüjtöttem be a kéket.
Ha ezt komolyan is gondolta a fickó, hogy a zsir új csizmából elengedek bármennyit is, akkor menjen csak fel pestre és vegye meg ot 26900-ért.
36900 eredetileg én akcióban vettem 26900-ért
Vmit mindig lecigánykodik mindenki, muszály engedni
Mibe fáj egy ilyen ujonnan?
Végül is annyira nem nagy baj, előbb utóbb úgyis lesz valami másik gépem (sm, enduró) akkor meg jól jön majd.
Na az meg a másik, hogy kitalálta nekem engedjek az árából. Ember mondom vaccsi új csizma mit engedjek belőle? Erre nem mondott semmit.
Pontugyanilyet bótoltam
Lehet talált vmit olcsóbban. Am én is egy pontugyanijet, csak kékbe, mert ,amiben motyóztam , abból már szinte kinnvolt a két hátsólábam
Nem. Nem jött érte gyökérke. Hivtam telón, kétszer kinyomta aztán meg ki volt kapcsolva. Bassza meg a döglött kutyák az ilyen gerinctelen farok, hogy még szólni se bir, hogy bocs haver nem kell a csizma.
Elpasszoltad végül a csimmát?
Biztosan
hát eztsztem nem kellene elmondanom, nehogy legyenek itt KLK-sok xD

áááááááááááááááááááá
Valami konkrétabb Én is szeretnék röhögni.