Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 rugóért már a barátod... azta ócsón adja magát
Helló
Gondoltam hamarosan te is előkeveredsz.
csicsirimicsiri az mi az Magyarul beszélj nekem mert elveszek a sorok között
Az viszonylag messze van tőllünk, h megyek ki Hegyesről, ott már bőven kiló felett forgatom.
Nállam Krisztián ugy inditott, h az asszony kisótójával vertem , megállit a temetőnél, papirok mondom a párom táskájába , Jó ,akkor ötezer. Mondom , Nemá bakker. Jó akkor három. Egyből barátok lettünk
a kert vége a temetőhöz megy ki... hoúúú tegnap este vót is félelem kutyaetetésnél telihold, gyertyafények, kis köd
emiatt a buzgómócsing miatt is szeretnék mindent lepapírozni nehogy köttekedjen mááá az új lakóval
És mékuccába laktok ? Mongyuk én csak a mienkét ismerem
Óóóóóh he és szintiszta igaz
mi is két éve... imádom a körzeti meghízottat a sárga kockájával, főleg mikor kiáll a bekötőútra rem még én is lehetek pittes... a kutya már megvan
Én Hegyesen csak 2éve lakom ,de már feketebárány lettem a rendőrnél is meg a jegyzőnél is a Mille miatt.
A motorpróbálkozással Gyikarc is igy kezdte, h szavamon fog, aszt hamarosan pittbájkos lett
ha majd jobban belemerülök szavadon foglak szoktalak hallani a kicsinyfaluban ha sikerül látni is
jah amúgy reggelt... visszaolvastam gyorsba most is vót mit tanulni
amúgy szerintem sincs jobb egy retrogardenpartynál
azé mentem vidékre
Kurva jó így lettem motoros szöveged
még semmilyensem de ami késik nem műlik
Azért én se minden hétvégén járok át! Minden 2. De tényleg kerti partik a legjobbak
Én nem utazok ennyit. Meghívom az ismiket rakok tüzet hátul a kertben, csinálok zenét, iszunk mint a barom aszt a végén lesz nagy "erizd el a picsámon a bűrt"
Tiszaújváros Camelot vagy Nyíregy Index Debrecen KUKA
nya a Deep-et felejsd el szerintem... vótam... 1 óra hosszat bírtam... mondjuk azuram maradt vóna, csicsirimicsiri felhozatalban nem volt hiány
Hádzsime! Kurva hideg van kint
Háj! Ittvótam de már lépek. Ez már tél, alig indúlt be a retek dízelkocsim
Jó reggelt.
Található itt már valaki
Új Givi termékek a legkedvezőbb áron!

Ha szükséged lenne valamire vagy csak érdeklődnél keress bátran! Mindenben állok rendelkezésedre és 24 órán belül válaszolok!

Érd: givishop@gmail.com
császtok, én is megyek
Én is húzok a vérbe. Szasztok jó éjt.