Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez 2000/2. havi,299000-ért friss műszakival.skoda pickup
Ha a hasznaltauto.hu-n beírod a keresőbe,hogy skoda felicia akkor tudsz egész jókat kifogni.
zsir. ha az embernek van egy kis megsporolt penze , erdemes venni egy pitet , nagyon jo kondiban tart. utanna ha raulsz egy nagygepre , sokkal lazabban mesz vele. nagyon sok star, derek costella jeremy mcgrath,pastrana,stb pitezik
Hááát itt
merre
280-300-ért már van egész jó felicia sőt pick up is van..Egész jó állapotúak.98-99-2000-es évjáratban.
meg majdnem akkora hangjuk van mint a drzmnek azon is csodálkoztam
bitangul mennek azok a kis pitek...egyik havernak volt egy 110-es kipróbáltam...hát kellemesen csalódtam.. de sajnos összetörte a gyerek így nem tudunk pitezni...
hát tud meglepit okozni azért a pit is azt tapasztaltam nem rosszak
ja ja . en a masodik heten combom tortem, igaz volt bennem egy kis cucc. az a lenyeg hogy megfogtad a verdat,nem ent ki alolad.
Skoda nem jáccik?
én is ezt magyarázom neki már 3 hónapja
majd lesz neked is DR-Z-d nah meg nekem is..
szkráccs kettő
elkell adni az sv -t.
úgy volt h ma énis kinézek de tanulás miatt elmaradt..:(
azt mondod? hát le akartam róla esni, de nem estem, az azt jelenti h. ühgyes vagyok?
igen
zsír, összejöhetnénk máskor is, csak nem hozom az sv-s srácot és mehetünk bármerre amúgy ő is drz-t akart régen, csak hát sv- lett neki, de már megbánta szegény h. azt vett
örulok neki hogy meglepetest okozott. ahoz kepest hogy eloszor ultel rajta egesz ugyi v-tal.
Akkor jó...Rá kell kérdezni megvan e még és ránézni csütörtökön
Tankin voltatok?..
jovohetvege mikepercs.
Ahha értem.