Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Én benne vagyok!
Hááát..nem akarom elkiabálni...de mi még szeretnénk egy pályás napot is, -ami már nem tréning lenne, csak pálya, pálya, pálya, időmérő...sajna csak októberre férne be- ha van rá érdeklődő, és nem ijedtek meg attól, h lehet hűvösebb lesz, akkor megszervezzük.
lehet beneveznék potyautasnak
Jövőhét szombaton készülök Kakucsra , de csak ha addig elkészül a komplett elsőteló csere ,mert ezzel a pattogós szarral már a mulhéten is fostam menni.
kakucs?
csőcső nekem jó akkor hétfő a szerdát még nem tom
Köszönjük a képeket jó kis nap volt .Esetleg az idén ősszel csináltok még1et , és ha igen ,beszorithatnátok egy kis háziversenyt , ahol pár kör erejéig nyomhatnánk ugy igazán parasztba ,
Még 1x mindegyikünk nevében drakulálok a rendezőségnek!
Ádám mitszólnál hozzá ha fél 3kor összefutnánk a Kossuth egyetem elött! A fő épületnél?
Mert nekem a Bem téren van előadásom!
Jah meg Szerda este Lovarda! Oda is jöhetnél!
nagyrészt bár majd a többiek pontosítanak
áhá most már megvilágosodott az elmém, mi szerint ti este égetitek a benzint.
ha én is úgy akarom
holnap meccsünk van a salakmotor pályán gázvezeték utca 35 kezdés 13:00 óra akinek van kedve jöjjön el meg nézhet engem is diák 300huf felnőtt 800huf
elástuk magunkat és csak rejtőzve jövünk elő csapatosan majd hordákba verődünk és az éjj leple alatt bosszantjuk a körüllakók idegeiket a hang hullámok kelltette rezonanciával át utazóknak tudni kell egyes mást és mi nem suhanunk hanem...ő...jah igen légvonalba közlekedünk és esetleg fémmel körülzárt üléssel is szoktunk néha közlekedni mert a defense erősebb de ez csak akkor szokott történni ha támadás készül a kék ruhába és fehér dobozban utazó... a nevüket nem szabad ki mondani mert jön a bLikK és akkor egy távoli utazásra fogunk kerülni ahová magunkkal kell vinni a birodalmi koronát... asszem nem iszok többet
hol vannak a debreceniek? nyaralnak?

nem látom őket, amikor átsuhanok a városon
akkor hétfő olyan 14:30 monnyuk a füredi meki jó neked?
Figy nekem a hétfő az a nap amikor nugis mert csak 4től 6ig vagyok előadáson! Szval jövöhéten hétfőn összefuthatunk valahol! Az RS majd csak szerda csüt körül érkezik!Aztán abból csak másfél hét mulva lesz valami! De addigra legalább már rajta lesz az Sp rendszer is
csumi rá érsz valamikor egy dumálásra vagy valami meg szólnék egy másik mitosnak is és nyomatunk fel egy kép galériát a népnek had örüljenek
Asszem téged láttalak valamelyik nap a Csokonai Gimi elött! előadásra Siettem éppen!
Állatok vagytok! ennyi az egész! Nekem igaz csak egy Rs 125öm van! De valaki ha elvállalna a hátsó ülésen
Nekünk sajna nem jó..illetve nekem nem jó mert anyámnak lesz születésnapja és így azt üljük meg..
siessetek én megindultam
na uccu...... mikorra vagytok itt vagy ott .
Üdv köreinkben
Most magunk árnyékai vagyunk,de lesz ez még ígyse....
Sziatok! Most kezdtem meg egyetemi tanulmányaimat Debrecenbe! Villamosmérnőkire járok! De nah ezt félretéve a lényeg!
A Békessy-n lakom albérletbe! Azt Valami Kurva Gecis amit esténként alkottok! Nemtudom fórumozik-e közzületek az a srác aki egy R1-el Tolja nap mint nap a böszörményi uton! Szval Kurva jól nyomjátok!