Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelt Debreceni Különleges Elit Esküvői Felvezető Különítmény! :)

Ez úton is szeretnénk megköszönni, hogy ilyen szép számban kísértetek minket a házasságkötésünk napján!
Nagy élmény volt mindkettőnk , és a násznép (meg a biztonsági őr ) számára is ez a nem mindennapi esküvői felvezetés, reméljük, Ti is jól éreztétek magatokat!
A legjobbakat kívánjuk mindenkinek, és ha valaki hasonló felvezetést szeretne, természetesen örömmel veszünk részt mi is rajta!
Képek, videó hamarosan a profilomban..

Üdvözlettel:
Zsani&Miki
Háj! Sztem a Speedline be lesz zárva ,mert 1 hónapig szabin vannak, ha közben meg nem gondolták magukat, viszont a Nyíl utcán van egy kis motoros bolt ott tutkó,h van ilyen szűrő, v mégy a Honda Goldmotornál, mert a Cbrek olajszűrői is pont olyanok.
El is megyek ma
ok...
csőő.....
köszi szépen a tájékoztatást akkor majd a hétvégére vissza térünk még
dehogy is
ja aszthitem csinálnak valami motoros pályát mert az jó volna
Az állatvásárnál egy nagy beton placc van ami rutinpályaként szokott üzemelni a hétköznapokban, meg néha hétvégente szerveznek oda drift versenyt kocsiknak.
ja... semmi..... szerintem, régen állat várás volt.. most ott rendezikezeket a dolgokat.. .

O10]

nem nagy durranás..
oké a pályárol tusz valamit
Szeva mala..... ...

nagyon szívesen mentünk........

A hétvégéről még beszélünk .................
Sziaztok jó hogy átt jötetek tegnap az esküvőre bár utána menni kellet volna valamere ja meg jövő héten menénk a hegyekbe lilafüred környékére ha van kedvetek meg beszéljük a részleteket.
mien pálya van a diószegi úton
Vegyél gyárit Speed Line Böszörményi út!
Sziasztok. Debrecenbe hol tudok beszerezni kawasaki zx6r- hez olajszűrőt?Melyik boltot tudjátok nyugodt szívvel ajánlani?
Még szép lesz,h te mexünsz itt létezni Gyere a pittbájkal Tiszacsegére, most indulok a szoboszlóiakkal, egész nap verjük neki, nem számit az eső se
0620 435 1076! Itt van a számom!Majd találkozunk!:D:D
Üdv:Marci
csőcső én megyek de már mondtam hallod tudsz adni egy teló számot tegnap nem kértem el
Sziasztok!
Valaki megy az újonnan épített kis pályára a Diószegi útra Augusztus 30.-án?
Üdv.
Hellosztok,köztetek vannak quadosok?itt debrecen környékén.
Nekünk nincs semmi okunk titkolózni!
Ha már mindenütt erről beszélnek,akkor mi
miért ne?
Elég megdöbbentő a dolog!
Azért ne tűnj el a fórumról ez hülyeség!
ja és aszem egy darabig meg szűnök itt létezni
Reggelt úgy érzem ezt a témát itt hanyagolni kéne . . .
Jó reggelit mindenkinek!
Minden ráérő MOTOROST várok MA délután fél kettőre Nyíregyházára, a Szafari Panzióhoz
(az orosi úti körforgalomnál),
egy kis esküvői motoros felvezetéshez!
Gyertek minél többen, legyen igazán hosszú az a sor! :)
Üdv mindenkinek!
M.
hat igen nem tudni mi sul ki belole de ha tenyleg motoros tarsunk is benne volt a meszarlasban hat az borzaszto lenne