Cőváz mindenki!
Nagy a gond és a baj!
Aprilia pegaso 650 cube-hoz kellene légszűrő(nem sport)és
középtámasz.
Ha valaki tud vmit akkor karcolja már ide!E!
zoli . a szamodat megadhatnad . dudival felvettem a kapcsolatot. ha barmi van tudlak ertesiteni vagy akar te is. a palya letezni fog. most csinaljak a bukoteret.
aha az a háta mögött van
Az a legszarabb,hogy ahogy mondtad,más hozzáállás kellett volna egy-két ember részéről,mert Seres sztem csinálta volna tovább,bár ki tudja ott is voltak gondok szegénynek.
Én még reménykedek,hogy idővel lesz még abból valami.
MArketing jah,de a környéken is van annyi crossos mint a nyű,de biztos máshonnan is eljöttek volna/eljönnének ezért a pályáért szívesen.
aha értem! tény hogy egy kis eső nem ártana am a huplik sztem nem olyan vészesek mint a versenyen volt! short track az a háta mögött lesz nem? persze tudom hogy oda kell telefonálni mielőtt mennénk!
hát a SERES pálya az K.O.! sajnos! az egy kibeb@szott jó pálya,szerintem a környék legjobb pályája lett volna csak normálisan kellett volna mindenkinek hozzáállni jah meg egy kis marketing(pl képek ,videók ide a sportmotorra)
Jó volt,bár egy kis eső ráférne.Rumpli egy két féktávon volt csak az egyenesben.Túrva nemtom mikor volt,de az ugratók is normálisak voltak.Most hétvégén quad verseny lesz short track asszem,szal mindenképp telefonáljatok oda a Zolinak.
Kár Seresnél bezárt a bazár nem?
AKI LEMARADT, ÉS AKI ISMÉTELNE, VÁRJUK SZERETETTEL SZEPTEMBER 6-ÁN, AZAZ MOST VASÁRNAP DEBRECENBEN, A DIÓSZEGI ÚTON LÉVŐ ÁLLATVÁSÁR TERÜLETÉN!
KAPUNYITÁS, REGISZTRÁCIÓ: 9 ÓRÁTÓL!
hali!
tudnál mondani valamit hogy milyen volt most palkonya? volt mostanában túrva? ugy tudom hogy 26-án ujra kelet-kupa lesz itt aztán az azt megelőzö héten pályazár van?
7végén lehet inkább mi is oda mennénk minthogy a Simai úti Lőtérre Nyiregyre
Ok.
Vasárnap Tiszapalkonyán voltunk és még akarunk menni,ha gondolod majd szólok,vagy ha erre jársz szólj Te.Itt egyenlőre nincs használható normális pálya sajnos.
roekjózsi: Találkoztunk palkonyán debreceniekkel és mondták,hogy beszart most a pálya,ők se tudják mi lesz vele :( Személyes ellentétek/gondok miatt
Nem ,mer' elcsaltak a havervjaim Visontára pályázni, jó sokan voltunk + volt amatőr verseny is , de még mehetek a Diószegire is ha lesz ilyen alkalom.
Am Dudás fater meg a Kpm háta mögött csinál sm-pályát, asszem ott sűrün előfordulok majd
Nagy a gond és a baj!
Aprilia pegaso 650 cube-hoz kellene légszűrő(nem sport)és
középtámasz.
Ha valaki tud vmit akkor karcolja már ide!E!
Az a legszarabb,hogy ahogy mondtad,más hozzáállás kellett volna egy-két ember részéről,mert Seres sztem csinálta volna tovább,bár ki tudja ott is voltak gondok szegénynek.
Én még reménykedek,hogy idővel lesz még abból valami.
MArketing jah,de a környéken is van annyi crossos mint a nyű,de biztos máshonnan is eljöttek volna/eljönnének ezért a pályáért szívesen.
hát a SERES pálya az K.O.! sajnos! az egy kibeb@szott jó pálya,szerintem a környék legjobb pályája lett volna csak normálisan kellett volna mindenkinek hozzáállni jah meg egy kis marketing(pl képek ,videók ide a sportmotorra)
Kár Seresnél bezárt a bazár nem?
FOGADJÁTOK SZERETETTEL !
http://www.hbmotorosok.hu/index.php?option=com_content
&view=category&layout=blog&id=3&Itemid=2
AKI LEMARADT, ÉS AKI ISMÉTELNE, VÁRJUK SZERETETTEL SZEPTEMBER 6-ÁN, AZAZ MOST VASÁRNAP DEBRECENBEN, A DIÓSZEGI ÚTON LÉVŐ ÁLLATVÁSÁR TERÜLETÉN!
KAPUNYITÁS, REGISZTRÁCIÓ: 9 ÓRÁTÓL!
tudnál mondani valamit hogy milyen volt most palkonya? volt mostanában túrva? ugy tudom hogy 26-án ujra kelet-kupa lesz itt aztán az azt megelőzö héten pályazár van?
7végén lehet inkább mi is oda mennénk minthogy a Simai úti Lőtérre Nyiregyre
Vasárnap Tiszapalkonyán voltunk és még akarunk menni,ha gondolod majd szólok,vagy ha erre jársz szólj Te.Itt egyenlőre nincs használható normális pálya sajnos.
roekjózsi: Találkoztunk palkonyán debreceniekkel és mondták,hogy beszart most a pálya,ők se tudják mi lesz vele :( Személyes ellentétek/gondok miatt
és akkor megbeszéljük
vmikor mehetnénk 1-et motorozni nyíregyháza környékén vagy vmelyik pályán
Am Dudás fater meg a Kpm háta mögött csinál sm-pályát, asszem ott sűrün előfordulok majd
Valaki tud itt a városban motorkölcsönzőt? Nem robogó, hanem valami 500-600-as túramotor kellene pár napra.
Sok boldogságot nektek!
http://sportmotor.hu/motoros_k...