Gyerekek tudom hogy én itt egy "kis taknyos" vagyok a nagyok közt de dumáljunk már vagy valami ne haljon már ki a Debreceni topik lássák az emberek hogy ebbe a topikba igen is van élet http://www.youtube.com/watch?v... itt egy kis csemege Balu80-nak meg aki szereti
helló,
én múlt héten voltam kinnt, a pálya használható állapotban volt(nem a legjobb) ez enduro körön tuti nemjárnak, bevan nőve teljesen meg szemét... a fizetésről nemtudok nyilatkozni, ha jösz errefele szólj ide, kinéznék énis!
Jövő héten akkor délután beülünk valahova 1-2 sörre
addigra hátha jelentkeznek még karcseszék is!E! , , ,
Na addig még csak beszélünk.
Jócccakát mindenkinek húzok aludni.
Volt is egy pár képkocka az egyik híradóban innen is.. Mindegy ezt majd átdumáljuk személyesen is..Nem lesz szerintem nagy sörözés de ha másnem ütközünk ketten valahol..
Ebben tényleg igazad van,képesek lennének még innen
is idézni!Az elég szar lenne! ,
Jó ötlet én benne vagyok a sörözésben, de nekem csak
a jövő héten fér bele valamikor mert ez a hét már tele van
sajna.
én anyira nem ismertem mint ti csak télen meg tavaszal itt a fórumon de én nem hisszem hogy ők voltak csak kellet valamit fel mutatniuk ő meg hogy mint sokan mi is utáljuk a fajt ő meg ki is hangsújozta igy rá szállta de biztos hogy úgy fognak járni mint a móri esetnél
Nem akarom itt taglalni a történteket mert biztos vagyok benne,hogy a szenzációhajhász-hazug média csak arra vár,hogy valaki elejtsen egy információmorzsát és már rá is rabolnak a történetre olyan színezetet adva neki ami megfelelő eladott példányszámot generál bármelyik újságnak nevezett szennynek.
Ha úgy van valamelyik délután kitárgyalhatjuk a történetet egy akármi mellett..Úgyis régen találkoztunk már.
Na hali!
Gondolom,hogy te is dobtál egy hátast ettől az egésztől.
Én még mindig nem tudom felfogni,hogy hogyan tudták így
belekeverni ezt a srácot!
Nagyon remélem,hogy csak tévedtek!
Sziasztok
a crosspályához valaki adjon már valami elérhetőséget!
vagy hol kell mondjuk fizetni?vagy kijönnek,ha kimegyünk vagy hogy működik?
pálya mostani állapotáról tud valaki valamit?
Sziasztok!
Köszönjük szépen mégegyszer Mindenkinek azt a rengeteg jókívánságot, amit kaptunk!
Álmomban sem reméltem, hogy ismeretlenül is ennyi motoros fog eljönni az esküvőnkre! :)
Még egy kérésem lenne: Szeretném összegyűjteni a fényképket, videókat, ezért aki készített, kérem jelezze legyen szíves Ejoskánál, vagy nálam a frexio@gmail.com-on, és akkor egy pendrive- al körbeszaladnánk értük, aztán feltölteném egy közös webalbumba!
én múlt héten voltam kinnt, a pálya használható állapotban volt(nem a legjobb) ez enduro körön tuti nemjárnak, bevan nőve teljesen meg szemét... a fizetésről nemtudok nyilatkozni, ha jösz errefele szólj ide, kinéznék énis!
addigra hátha jelentkeznek még karcseszék is!E! , , ,
Na addig még csak beszélünk.
Jócccakát mindenkinek húzok aludni.
is idézni!Az elég szar lenne! ,
Jó ötlet én benne vagyok a sörözésben, de nekem csak
a jövő héten fér bele valamikor mert ez a hét már tele van
sajna.
Ha úgy van valamelyik délután kitárgyalhatjuk a történetet egy akármi mellett..Úgyis régen találkoztunk már.
Gondolom,hogy te is dobtál egy hátast ettől az egésztől.
Én még mindig nem tudom felfogni,hogy hogyan tudták így
belekeverni ezt a srácot!
Nagyon remélem,hogy csak tévedtek!
Nem nagyon van kedve fórumozgatni az embereknek a történtek után..Főleg amiket a szenzációhajhász média összehazudott a történtekről..
a crosspályához valaki adjon már valami elérhetőséget!
vagy hol kell mondjuk fizetni?vagy kijönnek,ha kimegyünk vagy hogy működik?
pálya mostani állapotáról tud valaki valamit?
DAINESE,AKRAPOVIC,HELLY HANSEN,MONSTER ENERGY nálunk polcon!DEBRECEN NYÍL.U 110 motorarzenal.hu
Köszönjük szépen mégegyszer Mindenkinek azt a rengeteg jókívánságot, amit kaptunk!
Álmomban sem reméltem, hogy ismeretlenül is ennyi motoros fog eljönni az esküvőnkre! :)
Még egy kérésem lenne: Szeretném összegyűjteni a fényképket, videókat, ezért aki készített, kérem jelezze legyen szíves Ejoskánál, vagy nálam a frexio@gmail.com-on, és akkor egy pendrive- al körbeszaladnánk értük, aztán feltölteném egy közös webalbumba!
Ezer hála, és köszönet mindenkinek, aki ott volt!
Üdv Mindenkinek!
katt ide
A monostorpályin az F308-as Champion szűrőt 2500 pénzért vettem, sztem nagyon jó ár és márka!
Csak nehogy ez is egy Móri melléfogás legyen !