Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis reklám, ha megengeditek:

Ahogy már előzetesen hírül adtuk, hosszas előkészületek után a(HBME) Hajdú-Bihari Motorosok Egyesület a Debreceni Motorsport Egyesülettel (DeMoSE)karöltve motoros tréningeket rendez Debrecenben. Az elméleti és gyakorlati oktatást is magába foglaló rendezvényeinken minden motorost szeretettel várunk, a száguldás szerelmesei mellett a robogósokat éppúgy, mint a túragőzössel érkezőket.

Mindenkire ráfér a gyakorlás!

A tréning helyszíne: Debrecenben, a Diószegi úton lévő állatvásár telep lesz.

Időpont : 2009. augusztus 30. vasárnap.

Kezdés : 9.00 óra

A pálya hossza : 650 m

Részvételi díj : 2500 Ft elővételben,

3000 Ft a helyszínen.

HBME Egyesületi Tagkártyával rendelkezőknek: 2000Ft

A motorozás csoportokban történik, elméleti oktatást követően 3x15 perc gyakorlással. Annak sem kell elkeserednie aki többet szeretne motorozni, repetázni is lehet a nap folyamán indított csoportok bármelyikébe benevezve.

Természetesen nem maradhat el az egész napos fényképezés és videózás, igyekszünk megörökíteni mindenkit.

Ha belejöttél a kanyargásba, indulhatsz a nap végén megrendezett időmérő versenyünkön is, ahol többféle nyeremény talál gazdára! Mi nem csak a leggyorsabbakat díjazzuk!

A tréningen részt venni csak teljes motoros védőöltözetben lehet!

Részletekért keresd fel honlapunkat:

http://www.hbmotorosok.hu

motoros üdvözlettel:

H:B:M:E:

(Hajdú-Bihari Motorosok Egyesület)
Az asszonyék voltak Fertődön/Sopronban nyaralni..azt mondják teljesen más világ..olyan mintha nem is magyarország lenne..
Mondjuk veszprém is dunántúl..mégis más kicsit..Sok a bodzaszedő ott is..
Jó éjt!
Jaja,meló is jobban van..Láttam egy jópár biztonsági őr melót is..Jobban van minden mint itt..
Jövőhéten kapok segélyt úgyhogy csak utánna tudok menni bárhová is.Píztelenség van..
Szevasz eeee! tam ,h vmi menyecskét fuvaroztál, bittos tele vótatok kalanddal ,
Nem árulom be az ügynökeimet.. Legyen elég,hogy egy fehér suzuki swift-tel voltak...
Jövőhéten mikor érsz rá egy italra?
Ügynökeim jelentették mikor tolatgattál egyik sávból a másikba Ebesen..
Mi a falloszt kerestél Te ebesen E?Tolatgatunk-tolatgatunk be a másik sávba..?
Te meg má' hazaértél Ebesről? Csekkoltalak ma vagy 3X
Heidenau 130/70 17 K64 14.990 ft!
Msn: danieltay@freemail.hu
Mobil: 06 20 913 80 03
Nem rossz bár asszem maradok az előző stílusnál mondjuk a pendulum-in silico albumát hallgattam jópárszor az nem rossz.
gecc egy nagy pacsit küldtem nagyon jó de mutatok egy más fajta zenét is http://www.youtube.com/watch?v...
Jaja,elég faszányos..
hella
Zsuzsika,zsuzsika lába közt a:Billy Talent
how it goes
Szeva!
Szeva Pista!

Mi a nagy helyzet?
Áhój páholy rég írtam gondoltam írók valamit

Szeva Balu....
Tiszta Bautista...
brno 2009
Áhááááááá egykerékiskola Bautista módra...
Bocsi, hogy már nem debreceniként bele-vau a topicba, de gondoltam megkérdem, hogy tudsz-e valamit Fega pajtsáról? Már egy hete nem látom MSN-en. Egy hete beszéltem vele telón, mondta, hogy megy vissza Debibe... Remélem sima volt az útja és nincs semmi gondja.