Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még ébren? Lesz CBR Klub túra a környékeden...gyere mindenképp...
Ja,bocsi.... ma
Gyere holnap este a perényibe,és megbeszéljük....
Szevasz E!
Van 17eft-ba egy pár pirelli dragon supercorsa gumi..Állítólag használt de jó állapotú..Ha esetleg érdekel..
Sziasztok!

Augusztus 22-én lesz az esküvőnk a párommal Nyíregyházán, és nagyon szeretnénk, ha motorosok vezetnének majd fel minket a Nyíregyháza-Orosi körforgalomnál lévő Szafari panziótól a nyíregyházi városházához! Az útvonal még tervezés alatt, és remélhetőleg a rendőri biztosítás is meg lesz oldva, hogy folyamatosan haladhasson a sor a rendőrlámpáknál, kereszteződéseknél. A gyülekező a panziónál 13.30-tól, a felvonulás tervezett kezdési időpontja 14.30-tól lenne! A felvonulás kb 30-40perces lesz.
Kérlek, jelezzétek, ha el tudnátok jönni!
Motoros Üdvözlettel:
Zs.-V. Zsanett, és N. Mikós

További infó, illetve részvételi szándék jelzése a frexio@gmail.com mailcímen!
Előre is köszönjük!
Talán innen:

http://hbmotorosok.hu/index.php?option=com_con
tent&view=category&layout=blog&id=3&Itemid=2
hol? kitol hallotad?
elado 8l. dynamic semi sintetic 10W40 street motorolaj . valtoval egybeepitett motorba is. eredeti ara 3800ft. erdekel hivj:06203407375.megeggyezunk.
most olvastam,valami pályatréning lesz debrecenben,de hol is lehet az a biztonságos aszfaltcsik,ahol lehet legálisan száguldozni,ez egyenlőre titok?
vehetnetek supermoto gumit.aztan mehetnenk szoboszlora. az ugyis a ti mufajotok!
na vegre pites buli. szombaton menjek ertetek?
Sziasztok!
Eladó lett a motorom a1-es jogsival vezethető ha érdekel valakit írjon!
Csere esetleg érdekel attól függ mire
http://www.kepesmotor.hu/april...
Háj Nagyon jó kis kabi télen sokat motoroztam benne, nem vacogós.
Még vagy kétéve 22pénzért vettem vacsiújba a vaterán, akkoriba volt a parillánál negyven Tizenötbe nagyon éri!
Pimasz úr videója..két keréken
két keréken
Döntögetős hely ez itt a puszta.....
kb....
4 év debrecenben (DETTK) addigra már vagy 954,929RR-el vagy fészer1000-el,,, remélem vannak jó kis motoros kuplerájok vagy valami döntögetős hely
Mi van veled ?Semmi?
Ehun sehun
mensz?
no pá...
60km
yes
Azé mondom.... mindenből egy kicsit de az akkor a szombat ugye? 35-ön kell menni mi?
láttad az étlapot