helló na mi is most értünk haza már nem aktuális az s es téma,lett volna egy érdeklődőm Pécsről az BAGSTER ülés ügybe és azért kellett volna,hogy rápróbálni de mivel nem találtam így az ember lefújta azt mondta talált egy készítőt valószinű türelmetlen volt már .
Szeva mindenki!
Hétfőn megyek a h.ringre megnézni Talmát!Nincs belépő,motorozni nem lehet,Talma megy a gp motorral 15 kört,aztán egy kis !Esetleg valakinek nincs kedve össze bandázni!Ha már nincs lóvám elmenni a csehekhez itt legalább látok egy gp motort!Meg hát Talma is a mi kutyánk kölyke !
Halljátok gurulni kéne 1-et Debrecen környékén...persze a 80-as motorral nem tok úgy menni mint egy nagymotoros szal inkább kisebbek fognak jönni gondolom. De ha nagyok jönnek és bírják a 80-90-es tempót akkor nekem jóó..:D:D szal meg kéne beszélni egy közös gurulást..vagyunk páran így motorosok akik szoktunk..
Hétfőn megyek a h.ringre megnézni Talmát!Nincs belépő,motorozni nem lehet,Talma megy a gp motorral 15 kört,aztán egy kis !Esetleg valakinek nincs kedve össze bandázni!Ha már nincs lóvám elmenni a csehekhez itt legalább látok egy gp motort!Meg hát Talma is a mi kutyánk kölyke !
Hazaértünk, végre... :) Hát a Z nagyon nem túramotor, de egyszer ki lehetett bírni....
Miért keresed az S-es Z-t?
Jó utat nektek és jó pihenést!
Reméljük jó lesz az idő is!(majd szurkolunk mi is)
Jól összepakoltam aztán ha Isten és a párt is úgy akarja a cuccok is jönnek majd utánnunk..