Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo volt a kiruccanas?
csákány
egy e a fene . amúgy anélkül is vannak érdekes képek Bélánkról amin persze nem hazudtolja meg magát amúgy meg leszarom....
Hali.Mindenkinek nincs valakinek cbr600ra kormánysúly?Vagy vmi jó helyet ahol lehet jót kapni.Köszi előre is.Cső.
mijvan veletek E?
E,ne egyétek egymást.. Nem szép dolog..
óóóuu he ez a koma ez nem igen van képben miket írogat itt összevissza szerintem maga se tuja....
Ma hónap mán fénykép tilalmat is befogol mán vezetni . hogy vihetünk E aparátot avagy sem
szerintem meg elég jó kép volt mondhatni mesteri de jut eszembe az asszony lomtárából előtudom csalni .
Mi volt fordítva.... . hogy én a csajoddal beszéltem meg,hogy a te gépedről mit töröljön le és mit nem maholnap te vezeted a háztartásomat megmondod majd mit ehetünk meg mit nem,stb . . mindegy hagyjuk..... a kitörlésen kívül megint sikerült elérned egy jó balhét...gratula.. . mit gondoltál..... hogy majd ide felteszem .
Valakinek nincs CBR 954eshez első fékolajtartálya? Ha van írjatok ide a fórumra, előre is köszi
Nem biztos de szerintem törölve lett de majd Norbi megmondja.CSúszok én aludni,jó éjt,csumigumi E
Nabaszki.....
nemisláttam azt mer már elég rotty volt,csak fotóztam....
gratulálok nekik...
Hááá Norbi valami ilyesmire utalt abban a hozzászólásban amit csontosnak írt ma este..
MIIIIIII?
Kár,hogy a fütyis kép ki lett törölve...
Alig várom már hogy lássam a képeket ,bár tudom lesz olyan is,amit inkább bár ne láttam volna......
"szia nem is tudtam hogy a suzukis srac a képeden veszprémi te meg debreceni valamikor jön velünk motorozni"
Nekem ebből úgyjött le,hogy szerinted veszprémi.
Tudom kiről van szó....
Az biztos..volt ott minden jó..
fega a srác nick neve itt
Tyííííí
mik voltak ottan......
nekem azt írta hogy debreceni megkeresem a nicknevét pill
Tudtommal debreceni.....
Szoktatok mocizni
Kicsi a rakás,sok a szeszkó...