Remélem egyszer kipróbálhatunk egyet....
csak hogy tudjuk milyen is az,bár akkor elvileg nem olyan nyomátékos mint a v2,meg nem olyan pörgős mint a sor4,vagy ki tudja....
kicsit nem tudom,de az biztos.
Na igen..úgy lenne az jó mindenkinek,hogy egy kis sor4,egy v2-es meg még egy két motor állna a garázsban aztán mikor mivel kavarnék..Mikor milyen kedvem van Az lenne ám az aranyélet..
Ja-ja nézegettem énis van valami 2005-ös 1750-be lehet 2004-es csak 2005-ös forgalombahelyezéssel....
Egy szerelő haver aszonta inkább neee..... mostanság nagyon adja a cb1000r de az meg nem v2
Kiváncsi vagyok rám ,ár ódákat Zengtek róla...
monnyuk ha mivv van rajta,biztos nem csendes,hallottunk már mivv-et SV-n az is elég jó voltt,meg hallottam z 750-t is az se volt gyenge....
Jó éjt mindenkinek!
Asszem én kidőltem... elrakom magam mára vagy mi....
csak hogy tudjuk milyen is az,bár akkor elvileg nem olyan nyomátékos mint a v2,meg nem olyan pörgős mint a sor4,vagy ki tudja....
kicsit nem tudom,de az biztos.
1.ami most van
2.v2naked
3.sor4naked
4.minigyiki
ja,és nem vagyok telhetetlen....
Egy szerelő haver aszonta inkább neee..... mostanság nagyon adja a cb1000r de az meg nem v2
monnyuk ha mivv van rajta,biztos nem csendes,hallottunk már mivv-et SV-n az is elég jó voltt,meg hallottam z 750-t is az se volt gyenge....
nekem a Tiéd hangja is nagyon adja
Hali