Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem nyitja meg a képeket a haon, milyen motor?
na jóó reggelt!málenkij robot!
Jaja meg élőben jobban adja a dolog hangügyileg..No jó éjt urak..asszem én is ledőlök mint a wörd tréd center..
Jó éjt mindenkinek!
Gondolom Zé-é durvább
Asszem én kidőltem... elrakom magam mára vagy mi....
Remélem egyszer kipróbálhatunk egyet....
csak hogy tudjuk milyen is az,bár akkor elvileg nem olyan nyomátékos mint a v2,meg nem olyan pörgős mint a sor4,vagy ki tudja....
kicsit nem tudom,de az biztos.
E vtr 1000 sp01 mivv carbon.. vtr1000
Állítólag a v2-es nyomatékot ötvözi a sor4 pörgősségével..
Kipróbálni kipróbálnám énis,véleményt csak utánna... foggalmam nincs milyen lehet 3henger
E én még egy sor3-as nakedet próbálnék ki..azt mondják állat a triumph speed triple..
Akkor így szépen sorban....
1.ami most van
2.v2naked
3.sor4naked
4.minigyiki
ja,és nem vagyok telhetetlen....
Na igen..úgy lenne az jó mindenkinek,hogy egy kis sor4,egy v2-es meg még egy két motor állna a garázsban aztán mikor mivel kavarnék..Mikor milyen kedvem van Az lenne ám az aranyélet..
Ja-ja nézegettem énis van valami 2005-ös 1750-be lehet 2004-es csak 2005-ös forgalombahelyezéssel....
Egy szerelő haver aszonta inkább neee..... mostanság nagyon adja a cb1000r de az meg nem v2
Nagyon faszányos..meghallgatnék egy sp2-őt mivvel muzsikálni..Néztem de drága még használtan is..1,6-1,7 az ára 2004-esen 28e kilóméterrel..
kiváncsi vagyok rá..... álmosodom nézd el....
Kiváncsi vagyok rám ,ár ódákat Zengtek róla...
monnyuk ha mivv van rajta,biztos nem csendes,hallottunk már mivv-et SV-n az is elég jó voltt,meg hallottam z 750-t is az se volt gyenge....
Valami csajjal dumál msn-en..Basszki egyszer majd meghallgatod a Z aprilliájának hangját..majdnem bedöntöttem az árokba az sv-t
Csonti megint eltünt....
nekem a Tiéd hangja is nagyon adja
Nagy keménység és amit a honda tud..az a 130 le az bőven elég mindamellett meg nem lehet rossz gép ha Colin Edwards tudott vele vb-t nyerni..
bokámat lefosom a v2 hangtól.....
Jó éjt!
Várjál mindjárt küldök egyet képen Nézegettem de már sajnos nem gyártják pedig lenne olyan mint az rsv..
itt most esett nemrég kabán volt eső?
Na húzok aludni! Jó éjt mindenkinek!
Hali
úgylesz.... monnyuk egy sp2 nem esne rosszul....