Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

E megoldjuk..akár a pünösdi gurulás előtt is meglehet de nem biztos,hogy ottan lenne mindenki..
Az igazán fasza lenne E.nem vagyok semmi rossznak az elrontója
,de viszont a nővérje.... (a pultosnak)
Megoldjuk csinálunk egy fotót osztan elmegyünk gurulni egyet már ha így együtt vagyunk..Mer azért vagyunk együtt,hogy ne legyünk szanaszéjjel..
Jó kis hermafordítoot vagy mi.....
Szerintem a fotó megoldható,legalábbis remélem,vagy nem tudom,de az biztos
Bassszkíí a gombával ki lehetne hajtani a világból..
Ettél már te gombás babgulyást?
Jóóó kis laskagomba.... ehető,és finom... csak nem nekem
Azér beszarnék ha fasza lenne.. Amúgy tényleg rendes kis csaj
Az is f@sza de akkor egyszer majd össze kell jönnünk a gépekkel valahol egy fotó erejéíg..
Akkor fasza kis csaj ez,vagy ahogy tanult kollégánk mondaná,jó kis nem rossz
Ha odanőne egész nap nyalnék..de akkor olyan nőjön ám aminek a csiklója belelóg a számba
Motorok meg mi
Nem tudom,szólok majd neki..Pénteken megbeszéljük majd,hogy mikor lesz valami hasonló főzés osztan akkor biztos megfőzi..Szeret főzni..
Simán jó az ötlet..viszek most is fotóaparátot és megüthetjük a dolgot..Vagy motoros fotóra gondoltál motorokkal is?
Nekünk mikó főz egy olyat E?
Szerintem majd össze kéne állni egy közös motoros fotóra,és azt berakni... mit szósz?
Május elsején az asszony olyan babgulyást főzött,hogy csak nyaltam...a számat
Na ilyet még nem ettem,de lehet nem is akarok
okés ez így rendben vagyon ezért mondtam E Bélának E,hogy ne egyedűl vállalja be E. A piát meg mindenki viszi oszt jó van
pízmagot E
Just do it
Aztatat beszéltük ma,hogy összedobjuk a pízagot,oszt veszünk husikát.... nem erőszak,csak fel van vetve E
Heeeelllllóóóóóó motooooooooo Engedelmetekkel a motorok is bekerűlnek a videócsippbe