Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy all what's up everybody?
Heeee há mivan veled semmi? Megkívántam ma a sert délután aztán bevásároltam.. Sikerűlt a dzsekivásárlás is..Shox lett belőle 16,9ért
Komolyan mondom jobb minta a spool dzsekim
Én is
Basszkííí hun itthun?
E itthol vagyol vagy Debrecenben?
BÉÉLLLAAAAA gyere hamar mer elfogy a sör oszt akkor a fejedbehúzom nagyanyámat
E itthol iszok E..nagy program
Merre vagyol E
Délelőtt szoboszló a kis pites haverral délután meg Karesz szüleinél főzünk pörit
attól függetlenül,mindenkinek jó szórakozást holnap,remélem egyszer csak összehozunk valamit,sajnálom a dolgot.
Ki merre megy holnap E?
mentek-é?hónap?
Szevasztok E!
senki?
valaki?
E BÉÉLLLAAA E!Ha a faluba vagyol gyere le,megiszunk egy sert vagy éppen kettőt..
Jaja nem gyenge,mondjuk a gyári akra dobokkal is jól üvölt..Mondjuk még egy leovince-t is meghallgatnék rajta..Valami gp styl dobot.
aham, volt már szerencsénk egymáshoz, épp RSV vásárlás előtt futottunk össze egy kis eszmecserére .Atom jól szól az biztos!
Az f@sza Keréken mennyi teljesítménye volt?Nem méretted véletlen..Van itt a fórumon Z kollégának is egy Rsv-je..bazz félelmetes a hangja..Igaz asszem mivv suono dobok vannak rajta..
Viper dobok dübörögtek, köpködtek lángtot alatta
Nem láttam még közelebbről de már vagy kétszer találkoztam vele Db-ben..Milyen dob volt rajta?Ha látom megsasolom közelebbről is
nemtudom ma azt láthattad-e , azt mondta azzal megy vissza németországba melózni huszonvalahanyadikán
debibe adtam el a gépet. Egy fiatal srác vette meg, remélem lesz hozzá elég esze nekem azóta nem volt hozzá szerencsém