Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én abból lehet nem ennék E
Jaja..sok exbarátném tudna mesélni arról,hogy kell az anyós szívébe lopni magam E hónap penészleken lesz a főzés...E basztál még ilyet?

így biztos a szívébE lopod magad. NekEd ezt oktatnod kellene...
Aztán a kavácsonyi ajándékot megkérdem hová kell tenni..majd a nap megkoronázásaképp rápisálok a grillrácsra
Én leszek már E holnapE....Majd a szebbik ódalamat matatom Megkérdem azanyóstot szabad e locsolni..
Aztatat olvastam aztatat.
E írtam ma ki a fórumra E,hogy akinek van hozzá képe E kűldje el E..Norbi vót ma de nem törte magát képkűldésen..Pistánkat meg nem ette erre a szerencse
Mondom én,hogy be vagy nyomva....
Holnap aztán a "szebbik" oldalad mutasd E
Egyszer se vittem fotógépet,hogy rohattamvónmeg E!
Norbi-Pisti irányba kutakodj.... asszem ottan vannak fótóúk
Ééééééééééén E?Csak sörözöm E....még borotválkoznom is kéne..csak nehogy a tükörre kenjem a habot oszt ottan húzzam le a borotvával..
Be vagy baszva Te szeméét?!

Most jut eszembe:nincs valmiféle fotográfiád a főzőcskéről?Keleti stb?Csinálnék valami videócsippet
Bezony jó lett vón menni oszt osztani az eszet Velem lesznek már kisegítve hónap...másnaposan,betegen
Jóvan,Jóvan emlékszem már,h írtad. IINNGGAATTAAGG?
Azé jólettóna E
Mennék én E de azasszony ingatag családjánál lesz valamiféle grillezés aztán ott lesz az ünnapélyes bemutatás gépátvétel Mennék veletek bazzz
Íccakai majom vagyok,holnap Te nem E jössz E?
E temég ilyenkor fenn E..a fene E
Mostan ment el BÉÉÉLLLAAAA Öntöttem vón bele a sört de nem ivott..Lehet azér mer motorra vón
cúrúcuupppcuuupppááááéééé E
Tóóóóratteeetttteeeeetóóóóóraaa
megyek één is mer holnap.... aztán.....

Most jutott eszembe milyet kapott a gyerek az utcán
na jó cakát
oksa komám jó kis nem rossz lesz . .
Ne ríjjál EE hónap rottyantunk,meg bebaszcsizunk....
a csajok meg elcsacsognak....