Most jöttem haza Tündétől de már nem mennék vissza mert nem nagyon vagyon nyál a motorban..Ha jössz hazafelé akkor ugorj be,szerintem kinnt leszek motort mosok..Meg aztán maradt egy kis kőbambi a múltkoriból..
Hellóka azt nem tudom poketje van e valakinek itt debibe viszont kettőnknek van pit-je tudunk pályát is terepet és aszfaltot is én javasolnám,hogy a pit-et vásárolj ha meggondoltad és segítség kell csak szólj ja amúgy ma délután 2 fél3 körül kinézünk a lezárt régi négyesre(Szoboszlófele) ha gondolod nézz ki ki is próbálhatod ha gondolod
BÉÉÉLLLAAA Te tudod a legjobban,hogy egy sör nem sör.. Meglátjuk,lehet lenézünk,úgyis elmegyünk valamerre sétálni..
Nevelő célzatú figyelmeztetés..:
Büdös kölyök, ha belefulladsz a Balatonba agyonütlek!
Nem tudom basszki mer elvileg asszonypajtinál alszok..meg aztán pénzem sem nagyon van dajdajozni Van valamennyi lóvém még,azzal kellene kihúzni a következő segélyig..
Te meg magadban írogatsz.. Csoda,hogy rád merték bízni az a jó kis gépet..te általában lapra szereled a gépet mostanság
Én is haldoklom. A tettes neve:almapálinka!
Húúú de micsoda páj....
Miért...inhaláltál a pálinkával?
Jobb ha megiszod legközelebb!
Ki mit tud a debreceni pocketbike életről? Vennék egy kis pocketot ha van verseny itt debrecenben (ringre menni a vasammal csóró vagyok). Széles utat!
Nevelő célzatú figyelmeztetés..:
Büdös kölyök, ha belefulladsz a Balatonba agyonütlek!