Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

E ugye. akkor 4 napra vesszük kia bungallov-ot
Ez így van bár lehetnék ennyi ésszel Csonti komám szerintem újíts bé valami menyecskét mert egyedüli szingli, vagy mi a tököm leszel na meg hát hun aluszol 1 ágyas szállás nincs
Ja,1 nap szabi,reggel GO! szerintem megvagyunk mi 4esbe(Kriszti,Zsuzsi,Te,Én) egy bungiba,ha Gabiék külön akarnak lenni. Ha jól emlékszem 4 személyesek a bungallóúk E
remek és akkor vegyünk ki 1 nap szabit és 29 reggel indulunk vagy meló után délután nektek hugy legyen a szállás Bungi vagy lakókocsi 2esbe vagy többesbe . . szerintem nekünk lakókocsi marad költséghatékonyságból
Hö-Hö! majd pünkösdkor!
Amúgy nekünk is jó a 29-30-31-01
Most néztem meg a vidiket... beszarás....
Hogy lehet így bebaszni? Én még nem tudtam....
Szunnyoghálló!
Sory de nem igen bamba vagyok kora reggel főleg meg ha nem is tudom kit kéne lássak
ott álltam meletted kék pólóba meg rövid gatyóba emlékszel?
Valószinűűűű mivel azzal mentem illetve 10sel szoktam
mivel én már sejtem a dolgokat,ezért idejekorán ki kell mennem,mivel később már nem lesz egy kuma hely sem,tavaly is majdnem leszorultunk a jó helyekről,én megveszem a husit,előkészitem,viszek bort,fűszereket,a mellévalót kell még megbeszélni,ki mivel szereti! a főzést,ha nem sértődik meg senki,bevállalnám,eddig senki nem panaszkodott az izére(eggy sem élte túl )na komolyra forditva a szót,én megfőzöm,és közösen megesszük!a végén a költségeket majd szétdobjuk,előrre azt sem tudjuk hányan leszünk.ha senki nem jön el,legfeljebb egy hónapig marhát eszek
gyikarc01 nem téged láttalak ma reggel a 26-os buszon reggel 7 óra magasságában?
reméljük nem kell. ellopjuk a cementet!
Jaja,az első kerék nélküli biciklis a legkeményebb
érdekes pózok .
E BÉÉLLLLA E mindenki,ezt nézzétek meg..Így kell inni..
berúgva mint a dög
szintén zenész
Szeva BÉÉLLLAA!
Motorral megyek be mert oktatás van 4-6ig.Utánna kicsit asszonyozom vagy nem(ez még kiderűl addig).Utánna mehetünk a kaktuszbe
Így van,részünkről ez az álláspont az asszonypajti is dolgozik pénteken illetve pénzügyi okai is vannak a dolognak.Szombaton utánnatok megyünk,ha nem kell betonoznom
Reggelt
Akkor Baluéknak a 3 NAP 2 éjszaka lenne jó a többieknek meg a 3 ÉJSZAKA azaz 4 nap pénteki du indulás a félreértések elkerülése végett
reggelt
Jó éjt mindenkinek Srácok aki pihenni tér!
szerintünk a 3 napos lenne a legjobb..illetve ahogy a kiscsapat gondolja de mi akkor is csak szombat délelőtt tudunk indulni asszonypajtival.Nekünk is a faház fekszik..Nászutaslakosztály nincs?
Jó éjt
Én is azt javallanám nézük a többiek mit javasolnak
no
jó éjt nektek!