Nekem sikerűt az ázás..Merre adtad el a géped Naki?Szoktam látni Db-ben egy ugyanolyan sárgát..Ma is volt szerencsém hozzá..elég brutál a dolog.. Egyszer motoroztam egy böszörményi sráccal neki is az volt..a lámpánál azt hittem leállt a motor alattam
Azt az egy misit elég sok cumóra el lehet költeni a gépre..sportkipufogó,légszűrő,power comm.,fékpadozás,pályaidom..És akkor már van egy egész versenyképes gépem..vagy ugyanennyiért van egy szalon yamahám...Ha lenne pénzem rá nem lenne kérdés melyiket választanám.. Ride the winds of change.. darts
Tényleg srácok:kellene nekem bárminemű kép ami kapcsolódik ide a fórumhoz..Gondolok itt a szalóki gurulásos képekre,a főzőcskékre meg ilyenekre..Összelöknék belőle egy klippet aztán mehetne is fel ide a fórumra..Aki csinált képeket az küldje már át nekem légyszives a balu88@mailbox.hu címre..Ezer thanx
Szevasztok E!
BÉÉLLLAAA,ha vásárolni akartok a grillezéshez akkor most olvastam a spar katalógusban,hogy vannak mindenféle nagy grillhusok olcsón..Grillkolbász 399ft/csomag meg ilyenek.Ha esetleg vásárolni akartok..
darts
tudod ez úgy van,hogy akinek az kell az nem vesz mást bár tényleg jó drága
big bang=big price
Mennyi az ára a gixernek?Tudtok rá már árat?Az új r1-et valami botrányos árra lőtték be..legalábbis amit én hallottam..
most jött meg az új gixxxxer 1000 meg a kis Gladius
nagyon fincsi
hónap kunmadáron meg is szellőztetjük őket
knájt rájder
BÉÉLLLAAA,ha vásárolni akartok a grillezéshez akkor most olvastam a spar katalógusban,hogy vannak mindenféle nagy grillhusok olcsón..Grillkolbász 399ft/csomag meg ilyenek.Ha esetleg vásárolni akartok..