Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem sikerűt az ázás..Merre adtad el a géped Naki?Szoktam látni Db-ben egy ugyanolyan sárgát..Ma is volt szerencsém hozzá..elég brutál a dolog.. Egyszer motoroztam egy böszörményi sráccal neki is az volt..a lámpánál azt hittem leállt a motor alattam
Azt az egy misit elég sok cumóra el lehet költeni a gépre..sportkipufogó,légszűrő,power comm.,fékpadozás,pályaidom..És akkor már van egy egész versenyképes gépem..vagy ugyanennyiért van egy szalon yamahám...Ha lenne pénzem rá nem lenne kérdés melyiket választanám.. Ride the winds of change..
darts
Egy jó nagy mély levegőt BÉÉÉLLLAAAA
na lehet szítázok
ha monnyuk asszondom,hogy actionban 3.450.000.-pízmag akkor majdnem egy milla a különbség az meg nem kevés
fenn a ringen már kenték vele sokan profiban és amatőrben is
tudod ez úgy van,hogy akinek az kell az nem vesz mást bár tényleg jó drága
Jó nagy a portád! ott aztán lehet nyirni a fűtöt
lesz aki ad érte annyit szerinted?vagy majd sikerűl lenyomni az árát?persze nem tervezek yamahát venni úgyhogy nem vagyok rá veszélyes
annyi az!
big bang=big price
lehet hülyeség de valami 4,4-et hallottam a yamaháról..ennyit nyomna a big bang?
lefotóztam az udvaron
hát e se ócsó jános:3.698.000.-
Szeva Zoli!
Mennyi az ára a gixernek?Tudtok rá már árat?Az új r1-et valami botrányos árra lőtték be..legalábbis amit én hallottam..
SZEVASZTOOOK.
most jött meg az új gixxxxer 1000 meg a kis Gladius
nagyon fincsi
hónap kunmadáron meg is szellőztetjük őket
Ezen behaltam.............én minnyá megfulladok a röhögéstől.
Tényleg srácok:kellene nekem bárminemű kép ami kapcsolódik ide a fórumhoz..Gondolok itt a szalóki gurulásos képekre,a főzőcskékre meg ilyenekre..Összelöknék belőle egy klippet aztán mehetne is fel ide a fórumra..Aki csinált képeket az küldje már át nekem légyszives a balu88@mailbox.hu címre..Ezer thanx
Elég kemény A spanyol verzió sem gyenge..
kontra : ehune
dezsír .
Itt van májköl nájt és a csodaautó,magától kinyílik az ajtó..
knájt rájder
Szevasztok E!
BÉÉLLLAAA,ha vásárolni akartok a grillezéshez akkor most olvastam a spar katalógusban,hogy vannak mindenféle nagy grillhusok olcsón..Grillkolbász 399ft/csomag meg ilyenek.Ha esetleg vásárolni akartok..
ezen a héten 2 péntek van egy igazi meg egy ál
Benézted azt a pénteket
az a lényeg píntek van .