okéj,én megyek,csak a munka ünnepét munkával ünneplem,és pontosan nem tudom mikor érkeznék,de valamikor délután(nem este) a zasszony még nem tudja,neki holnap dől el,hogy jön-E holnap mindenképp jelzek
Sziasztok.
Műszaki vizsgával kapcsolatban , május 15-én a KPM-nél csak motorkerékpárokat vizsgáztatnak , aki ezen a napon szeretné vizsgáztatni az a 507-161-s telefonszámon tud jelentkezni.
egy segitőkéz elkel,lehet kolumpir,meg tiszta is,aztán eszik ki mit szeret fáát kéne hozni még,mert ezek az erdei gallyak nem igazán tartósak hamar elégnek.na meg egy fejsze sem ártana,bográcstartót bográcsot viszek,esetleg kéne még egy,amiben a köretet megfőzzük
Meg is dumáltuk remek az öklet . örülök neki
Akkor eddig úgy állunk,hogy Gabben+Kedvese 1 bungaló
Zsuzsi+Karesz+Kisztri+szerénységem 1 bungaló
Akkor Csontos und Balu találjátok ki milyen formációba,formátumba szeretnétek megszállni .
vasárnap én nyertem a mikiegér hasonmás versenyt egy kis privát házibulejban
Műszaki vizsgával kapcsolatban , május 15-én a KPM-nél csak motorkerékpárokat vizsgáztatnak , aki ezen a napon szeretné vizsgáztatni az a 507-161-s telefonszámon tud jelentkezni.
Akkor eddig úgy állunk,hogy Gabben+Kedvese 1 bungaló
Zsuzsi+Karesz+Kisztri+szerénységem 1 bungaló
Akkor Csontos und Balu találjátok ki milyen formációba,formátumba szeretnétek megszállni .