Nu...annyinak tudtam utána járni a pünkösd hétvégével kapcsolatban http://arloi-to-kemping.intern... Nem fogadnak el üdülésit a Bungaló 6500/bódé azt elfelejtettem megkérdezni hány férőhelyes vagy van lakókocsi 1700ft/fő/éj na oszt lehet rája gyúrni
ez jó! melyik részen gondoltatok tanyárt verni, mert szerintem k.va sokan lesznek kint a jó idő miatt
Ha emberi időben sikerül befejeznem a csempészést akkor lehet kigurulok én is . bár 2 hete mindig sikerül befejezni viszonylag hamar azt a kis teraszt
Háj! Én meg pörögtem mint a búgócsiga , nem is jutott időm rátok szinte , még Norbival sem tudtam ma találkozni élőben ,Harpi is ott volt ,de ezt is innen tudtam meg csak.
Am elég fasza volt minden, jósokan voltunk , mindenkinek köszönöm a szervezők nevében is
ugy látom sokan motoroznak még,pedig szoboszlóról mindenki elhúzott,akit ismerhettem volna,igy én is hazagurultam!fórumos fiúk,mire visszamentem volna hogy ugyanmár be is mutatkozzak,ne csak a képem járassam,jól eltüntetek!na mindegy,majd köv.alkalommal,igaz most is én érkeztem kivülállóként nem kapcsoltam időben
Megyünk ebédre anyumék,megkérdem van E szannájuk.... meg hoznék nyársat is. Hmm?
Tegnap ki volt Szoboszlón a motoros talin?
Én voltam
Ha emberi időben sikerül befejeznem a csempészést akkor lehet kigurulok én is . bár 2 hete mindig sikerül befejezni viszonylag hamar azt a kis teraszt
Am elég fasza volt minden, jósokan voltunk , mindenkinek köszönöm a szervezők nevében is