Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,én készülődök ha végeztem csörr...
ok ebéd után szalonnasütés . de úgyis csak be kék nézni valami bótba valami drinken stb vagy nem e
Beszéltem Baluval is gyün..
Szerintem megoldható,majd lassan megyünk.....
Megyünk ebédre anyumék,megkérdem van E szannájuk.... meg hoznék nyársat is. Hmm?
Nem óhajtja a társaságunkat . mehetnénk veletek oto-val de még el kék ugrani sütnivalójér is oda is mehetnénk együtt E
Nem vette fel E!
Asszem koccsi... abba befér a nyárs,meg ilyen szarok. Hívom
remeeek öröm bódogtáááág mivel megyönk szajonnázni motor vagy kocsi kopaszt megcsörgeted
Jobbra dűl,meg balra dűl Karesz koma hegedűl. Montam a zasszonynak a szajonnyát! gyün! montam neki a mátrát gyün!
Óóóóóúúúú... Karesz megébredtél drágám rágjam meg a vacsidat
Tóóóráááretttóóóraaa
Majd a szajonnát meg én sütöm meg biztos... .
Hahóóóóó...... én szedek itt egyedül bérescseppet hun vagytok puhapöcsű puhányok .
Mi is
Üdvözletem a nagy uraknak!
Tegnap ki volt Szoboszlón a motoros talin?
Én voltam
Nu...annyinak tudtam utána járni a pünkösd hétvégével kapcsolatban http://arloi-to-kemping.intern... Nem fogadnak el üdülésit a Bungaló 6500/bódé azt elfelejtettem megkérdezni hány férőhelyes vagy van lakókocsi 1700ft/fő/éj na oszt lehet rája gyúrni
Borvirágos jó reggelt . .
Már bepakoltam , most indulok Máriapócsra Sado-Mazo-zni.
ez a jóó reggel,motorverseny ébresztőnek
ez jó! melyik részen gondoltatok tanyárt verni, mert szerintem k.va sokan lesznek kint a jó idő miatt
Ha emberi időben sikerül befejeznem a csempészést akkor lehet kigurulok én is . bár 2 hete mindig sikerül befejezni viszonylag hamar azt a kis teraszt
Háj! Én meg pörögtem mint a búgócsiga , nem is jutott időm rátok szinte , még Norbival sem tudtam ma találkozni élőben ,Harpi is ott volt ,de ezt is innen tudtam meg csak.
Am elég fasza volt minden, jósokan voltunk , mindenkinek köszönöm a szervezők nevében is
Én is voltam csak már sokár! repsolfan mondta, hogy voltál!
gsxrfan
ugy látom sokan motoroznak még,pedig szoboszlóról mindenki elhúzott,akit ismerhettem volna,igy én is hazagurultam!fórumos fiúk,mire visszamentem volna hogy ugyanmár be is mutatkozzak,ne csak a képem járassam,jól eltüntetek!na mindegy,majd köv.alkalommal,igaz most is én érkeztem kivülállóként nem kapcsoltam időben