Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló csajok

Szevasztok
Szeva...
Van egy kis problémám, nem kell a gixer-hez a levegőszürő mert sportlégszűrő van benne.
Lehetne egy olyat csinálni hogy, kicserélni hátsó fékbetétre.
Ráfizetünk........
szeva mala....
Szevasztok skacok szombat szoboszló!
ja kérne egy kis segitség egyik havernak kéne 2000-es évjáratu r1-es blok ha tutok szoljatok.előre is köszi
Akkor azért hallottam a sok mentőautót... El sem tudtam képzelni mi történik... :(
Itt Ebesnél a 4esen nagy baleset van
Fél óra alatt jött egy helikopter meg egy csomó mentőautó:S
A forgalmat meg beterelték Ebesre szerintem nem kis karambol volt kint:S
Süt a naaaap
Szevesztok skacok látom volt egy-két véletlen kis baleset! Csak óvatosan! Még most kezdődik a szezon! Tegnapelőtt én is kipróbáltam egyik haver gördeszkáját olyat estem és szerencsétlenségemre kibicsaklott a bokám most meg elég még ráálni is Maradok inkább a motorozásnál
tán nemtudtok aludni . .
ezt nézem öt óra óta
ébresztőőő...
hasatokra esik az eső
A lényeg,hogy nem lett nagy bajod neked sem és a motoárnak sem. Boldog BÉLA napot BÉÉÉÉLLLLAAAAAAA
Megjöttem, nem vót semmi érdekes, nemláttam egy motorost se, a polisz is betakarodott, fujt a szél, a végén meg beleszaladtam egy esőbe is. Megérte motortmosni fogkefével valaméknap , Mindegy ,szombaton lesz ott egy szakképzett motormosójány,aszt majd az ő feledata lesz ujból rendbeszedni
Mongyad az asszonynak, h ha délben jöttök, nem maradtok le semmiről, akkorra érkeznek a fájterek is
jut eszembe,aszony kérdi mikörül lesz a streetfighter?én csak valószinű dél körül tudok kimenni,de ha hamarébb van átteszem a melót vasárnapra!
vazze,hamarább szótál vóna,már lenyomtam két sört!egyébként vótam ma vasat sétáltatni,de azért jóóó lett vóna
. .
Én alapból ott leszek
Nem hozod ki a szekeret, mingyá megyek Márkóékhoz, zúzhatnánk egy kicsit!
Micsoda mutatváááányyyyy,micsoda trüüüüükkkkkkk BÉÉÉLLLAAA ezzel akármelyik motoros análkozón felléphetnél a futottak még kategóriában ..De nem is mondtad Bélám,hogy streetfighterkedésre adtad a fejed
szombaton ki jön szoboszlóra?
. . . hát gratula . akor nagyon nem kell eröltetni a 200-at ha mán állóhelybe is megborulsz mi lázszik a mocin az ijedtség na szerintem a SÜN-ök hónap is ezen röhögnek még amúgy nem lett semmi bajod
hááát akinek SÜNSEGÉDJEI is vannak?
legalább dolgoztak egy kicsit!
akkor munkássünök voltak?
Én is úgy jártam múlthéten egyik helyen, hogy megyek és már tudtam hogy xy helyen van egy betömött kátyú. Faszt volt már betömött, olyan mély volt, hogy az alját sem láttam és durr bele 90-el. Fain volt. Nagyon sajnáltam a mocit, de már nem volt lehetőségem a kikerülésre.
hát igen, mert ugyebár közúték amikor hideg volt az idő "tömködték" befele a lyukakat, most kb 4-5 hete, hogy jobb az idő egyet sem lehet látni, legalábbis felénk.... akkora csapdák vannak