Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olajszűrő:2350.-Ft
Gyári légszűrő:8090.-Ft
Ü.dv az oldalon..
Üdvözletem!
Nekem is ilyen gépem van ám! Remélem összefutunk hamarosan Debrecenben!

Cső Balu......
Szia.
Érdeklődnék Gsxr 600 2004 evjáratuhoz kellene olaj-olajszűrő és levegőszűrö.
Mennyi lenne ez pénzben.....
Nem nekem kell csak szóltak hogy kérdezzem meg......
Sanko! komoly az a szimulátor
Ebesen ma is trafi!
Nesze nektek Dizni rajzfilm...Ezt nézzétek meg bambi
sörpárlatos szép napot
Rakkendroll az Uraknak !
Ébresztőőőőőőő! . .
Na megyek alukálni Jó éjt mindenkinek!
Csak azon baxom fel magam,hogy mennyit kell melózni ezért a lóváért ! A köcsög cigó Kúlcsár félék meg 40 milliárdokat lopnak el, és rohadtúl jól élik világukat ! Mindeggy utoljára 20 éve fizettem büntetést,remélem húsz évig megint szerencsém lessz!
Jó lenen már ha én is tudnék menni! De melózok Hétfőtől Vasárnapig. De most már lerugom főnököm ha nem ad szabadnapot!
Akkor könnyen vagy !
Nekem meg egy kilóról jött ki a csekk, mer' átkarcoltam 1 piros sorompón, miután elzakatolt a vonat, pedig a sorompó állt mint a szög, csak még pirosszemmel kacsintot 1et
Se részlet, se fizetéshalasztás , majd vmelyik sz@rrágó politikus elmegy luxusqrvát venni a lóvémból
Rohadt1 ország ez.
Nem motorral sikerült !Még a télen felmentünk szánkózni Bánkútra és Miskolcon lőttek le valahol,de valami nagyon bújkáló patraszt lehetett mert nem vettem észre őket! A nővéremék utánnam jöttek! Nekik egy hatvanasba került ez a szánkózás-síelés!
Vredestein gumiszerviz
Nagy János Vámospércsi u.32
T:52/445-232
Azt meg hogy szedted össze , mikor aszondod ,h alig motorztál az idén, v ótóval csúsztál bele?
Helló. szerintem Nagy Janiéknak lehet van, vámospércsi úti gumi szerviz,az F1 mosó mellett.
Üdv Fickók!

Nem tudjátok, valaki foglalkozik itt Denyóban Bridgestone gumikkal?
BT-021-es kellene (120/70)
az biztoss....
Szevasz Uram,iccakát! Intézem neked a pólót