Szia.
Érdeklődnék Gsxr 600 2004 evjáratuhoz kellene olaj-olajszűrő és levegőszűrö.
Mennyi lenne ez pénzben.....
Nem nekem kell csak szóltak hogy kérdezzem meg......
Csak azon baxom fel magam,hogy mennyit kell melózni ezért a lóváért ! A köcsög cigó Kúlcsár félék meg 40 milliárdokat lopnak el, és rohadtúl jól élik világukat ! Mindeggy utoljára 20 éve fizettem büntetést,remélem húsz évig megint szerencsém lessz!
Akkor könnyen vagy !
Nekem meg egy kilóról jött ki a csekk, mer' átkarcoltam 1 piros sorompón, miután elzakatolt a vonat, pedig a sorompó állt mint a szög, csak még pirosszemmel kacsintot 1et
Se részlet, se fizetéshalasztás , majd vmelyik sz@rrágó politikus elmegy luxusqrvát venni a lóvémból
Rohadt1 ország ez.
Nem motorral sikerült !Még a télen felmentünk szánkózni Bánkútra és Miskolcon lőttek le valahol,de valami nagyon bújkáló patraszt lehetett mert nem vettem észre őket! A nővéremék utánnam jöttek! Nekik egy hatvanasba került ez a szánkózás-síelés!
Gyári légszűrő:8090.-Ft
Nekem is ilyen gépem van ám! Remélem összefutunk hamarosan Debrecenben!
Cső Balu......
Érdeklődnék Gsxr 600 2004 evjáratuhoz kellene olaj-olajszűrő és levegőszűrö.
Mennyi lenne ez pénzben.....
Nem nekem kell csak szóltak hogy kérdezzem meg......
Nekem meg egy kilóról jött ki a csekk, mer' átkarcoltam 1 piros sorompón, miután elzakatolt a vonat, pedig a sorompó állt mint a szög, csak még pirosszemmel kacsintot 1et
Se részlet, se fizetéshalasztás , majd vmelyik sz@rrágó politikus elmegy luxusqrvát venni a lóvémból
Rohadt1 ország ez.
Nagy János Vámospércsi u.32
T:52/445-232
Nem tudjátok, valaki foglalkozik itt Denyóban Bridgestone gumikkal?
BT-021-es kellene (120/70)