Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Óúúhee...én összefosnám magam... KItartás háver'..kemény vagy
pont ma kaptuk meg a tormapénz egy részét..holnap megyek veszek laptopot+ mobilnetet+WIFI routert, meg nyitom megfele a számlát a tőzsdének a pénzt jövőhéten rakom be...erre pont jó a torma, hogy 1-2 dolgot el tudjak kezdeni
Úgy lesz.
kitartás
tormával gazdálkodó emberek: nagy és sok erőfeszítésbe vetett munkájuk,melyet tormába fektetnek,oly szinten gyümölcsöző iparág,mely nagy anyagi hozammal rendelkezik,valamint az ezzel foglalkozó gazdák jelmondata: "ha lenne pénzem"
Csak szégyen vele utazni.
ha lenne pénzem mennék
de ki a fasz utazik messzire ?
na hát nem semmi,azt mondják nagy kofferbe jó pakolni
Létezne...volt osztálytársamnak is ilyesmi...bánom si, hogy megbukott
Há ez , amit kortisz berakott a kípen.
niggerbigger a fekabula csodapicsa
Mi az a rucasegg?
Persze, ismerek személyesen kettőt is, akinek rucasegge van.
LÉTEZNE hogy nem műtéti úton lett ilyen picsája a hölgynek?
ja
priviben besz!
de Patrik irta, hogy már mutottek!
:(
Szassztok

Ma voltam kontrollon, fejlemény a következő. November 30.-án kell ismét befeküdnöm, akkor kiveszik a fémállványt a lábamból, illetve a csípőcsontomból vesznek ki egy csontdarabot és azzal pótolják a lábamban a hiányzó részt, hogy biztosan képes legyen a 6cm-es szétrobbant rész regenerálódni.
Hopsz..ez csajosba ment vóóón
Nekem csak olyanom vóót', hogy csajomnál aludtam(muterjáék nem voltak otthon, nem is tudták, hogy én egyáltalán ismerem a csajt, viszont ők ismertek engem), bejöttek a szobába, hogy: "Na kislányom hamarabb haza jöttünk a nyaralásból, mert..." és itt megállt, mert meglátta, hogy a lányát dugják az íróasztalán a faterja eléggé kiakadt, olyan gyorsan még sose vettem fel a ruháimat
Mizu van erre hee?
Az is jó- kiskőccség.
Majd felhíjom hónap Richárdot, h mi vagyon a szive terve?