Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kopasz! akko hogy lesz a hétvége? merhogy ki mit vigyen,stb?
jó csávó!
Ma tükéseket ütöttek Pesten
Ne bántsátok a védett állatokat!
Tud a bácsi...
Cső Erre nem mindenki képes ámmm
Szevasztok!
Na ezt tanuljátok meg
Lehet vele alkudozni! Amugy neki is gsxr 600 as van!
sok a civil sün
Nekem egyik cimbim egy M3-as BMW vel ment autópályán olyan 140 körül. Egyszercsak rátapadt egy Civil Octavia Rs. Ő erre elkezdte nyomni és 240-él kirakta a rendőrbácsi a Szirénát
ok,akkor hivom holnap!csak óvatosan alkudozok akkor
Haver úgyjárt egyszer... egy méröautó ment el,aszitte ismeröse ül bennt, húzott egy tiltást,200m múlva kiterelték... lehetett magyarázkodni
Pont most hívtam fel és beszéltem vele! Azt mondta hogy nem nagy rá csak nem használja! Egyébként ő is ilyen adottságokkal rendelkezik mint te Ne is birkozz vele hisz fekete öves Kick box edző Ja amugy M es méret
nana!azirt gyanus volt a dolog,ugyhogy csak finoman tekertem a gázt,hátha csak azt akarta tudni mijen a decibel érték,és utánnam fordulnak!akit nem ismerek,az mind gyanús!
holnap rácsörgök,de ha már itt tartunk,mekkora darab a barátod?na nem birkozni akarok vele,csak mondtad hogy neki nagy,na most én csak 168 magas vagyok,75kg

örülj neki!
Így már én is jártam! Kidugta a kezét az ablakon és mutatta hogy tiltassam a gépet
vasárnap jöttem mikepércs felől villogtak az autók,gondoltam figyelek,hátha kint a közeg!betartva a megengedett sebességet közelitettem,előttem senki,na mondok itt ellenörzés lesz!mikor oda értem,nem állitottak meg,csak az egyik kilépett és elkezdett a kezével integetni,hogy forgassam a gépet na,még ijet sem pipáltam
Jó estét urak! Apapali beszéltél Robival a gerincvédő ügyben?
vagy nemtudom,de az biztos...
De ha itt fülelnek: legalább 40 repsolos van debrecenben és mindnek ugyanaz a rendszáma,és mind ugyanúgy néz ki....
gondolom.... csak a miheztartás végett...
nem nagyon kéne beazonosítani magam,mermég lefülel a füles-SÜN!
na ezt a különbséget annál a tempónál,már nem érzékeltem