Nekem egyik cimbim egy M3-as BMW vel ment autópályán olyan 140 körül. Egyszercsak rátapadt egy Civil Octavia Rs. Ő erre elkezdte nyomni és 240-él kirakta a rendőrbácsi a Szirénát
Pont most hívtam fel és beszéltem vele! Azt mondta hogy nem nagy rá csak nem használja! Egyébként ő is ilyen adottságokkal rendelkezik mint te Ne is birkozz vele hisz fekete öves Kick box edző Ja amugy M es méret
nana!azirt gyanus volt a dolog,ugyhogy csak finoman tekertem a gázt,hátha csak azt akarta tudni mijen a decibel érték,és utánnam fordulnak!akit nem ismerek,az mind gyanús!
holnap rácsörgök,de ha már itt tartunk,mekkora darab a barátod?na nem birkozni akarok vele,csak mondtad hogy neki nagy,na most én csak 168 magas vagyok,75kg
vasárnap jöttem mikepércs felől villogtak az autók,gondoltam figyelek,hátha kint a közeg!betartva a megengedett sebességet közelitettem,előttem senki,na mondok itt ellenörzés lesz!mikor oda értem,nem állitottak meg,csak az egyik kilépett és elkezdett a kezével integetni,hogy forgassam a gépet na,még ijet sem pipáltam
Ne bántsátok a védett állatokat!
Na ezt tanuljátok meg
örülj neki!
nem nagyon kéne beazonosítani magam,mermég lefülel a füles-SÜN!