Pár nappal ezelőtt bejött a két ifjú olajért meg szűrőért.
Mondom nekik 3000-píz oszt megcsinájjuk mi!
Áhh nem kell értünk mi hozzá...
eltelt pár nap és hívnak, hogy reklamálnának az olaj miatt...
Ők otthon lecserélték és azóta elromlott a kuplung mert szorul és behúzott kuplungal is megy a gép pedig előtte nem volt semmi baj vele.
milyen tipus?
Kérdem én.
SV650 2000-ből,44000-km-el...
hát mondom én még ilyet nem hallottam,de eszembe jutottak balu mester szavai a V2-szervízzel kapcsolatban szóval mondom nekik hozzátok be mert látatlanba nehéz lesz megállapítani a hiba okát.
Bejönnek, óriási szájjal hőbörgés,hogy így meg úgy ők mindent jól csináltak meg nehogy mán ne tudjanak lecserélni egy olajat, de azóta elromlott a motor.....
Mondom most mit vártok?
Hát ők nem tudják,de ez az olaj szar mert amióta beletették szar a motor....
Nézem a szintet.... oldalsztenderen állva full-full....
megnézem a többi motort a boltban oldalsztenderen szint nulla....
Kérdezem ? mennyit öntöttetek bele ?
Hát amennyi kellett....
Mondom az szép... nem sok ez egy kicsit ... ÁÁÁÁÁ Nem ,hát cseréltek ők mán olajat és értenek hozzá az pont jó
El kellet küldenem őket a faszba de most megint én vagyok a huje kocsog mert nem adtam nekik egy új blokkot....
Szevasztok!
Örülök, hogy végre megkaptad a képeket
Talán legközelebb, de köszönöm az invitálást összehozzuk.
Vigyázzatok magatokra! Remélem jól fog sikerülni. Majd meséltek!
Én sem vagyok nagymeiszter de akivel beszéltem az mindenki dícsérte a motult..Most is azt öntöttem a gépbe..mondjuk hallottam már szart a castrol act-ról is de nekem azzal sem volt gondom..
Nem vagyok egy nagy szakértő meg szerelő használtam már MOTUL olajat nem kevésszer,de nekem semmi problémám nem volt vele illetve csak jót hallottam róla
Óhhh fér abba a Norbi-ba rendesen
Szerintem
Őszintén!
Mi a véleményetek a MOTUL olajról?
Én elfogult vagyok már 15-éve, de ma nagyon lefikázta két ifjú titán...
Hááát jól benyaltam ezt a napot..bassza meg a marinéni .
Jó hétvégét mindenkinek srácok,aki meg gurulásra adja a fejét az vigyázzon magára.Jövőhétvégén találkozunk.
Jaaa és vigyázzatok a....
Mondom nekik 3000-píz oszt megcsinájjuk mi!
Áhh nem kell értünk mi hozzá...
eltelt pár nap és hívnak, hogy reklamálnának az olaj miatt...
Ők otthon lecserélték és azóta elromlott a kuplung mert szorul és behúzott kuplungal is megy a gép pedig előtte nem volt semmi baj vele.
milyen tipus?
Kérdem én.
SV650 2000-ből,44000-km-el...
hát mondom én még ilyet nem hallottam,de eszembe jutottak balu mester szavai a V2-szervízzel kapcsolatban szóval mondom nekik hozzátok be mert látatlanba nehéz lesz megállapítani a hiba okát.
Bejönnek, óriási szájjal hőbörgés,hogy így meg úgy ők mindent jól csináltak meg nehogy mán ne tudjanak lecserélni egy olajat, de azóta elromlott a motor.....
Mondom most mit vártok?
Hát ők nem tudják,de ez az olaj szar mert amióta beletették szar a motor....
Nézem a szintet.... oldalsztenderen állva full-full....
megnézem a többi motort a boltban oldalsztenderen szint nulla....
Kérdezem ? mennyit öntöttetek bele ?
Hát amennyi kellett....
Mondom az szép... nem sok ez egy kicsit ... ÁÁÁÁÁ Nem ,hát cseréltek ők mán olajat és értenek hozzá az pont jó
El kellet küldenem őket a faszba de most megint én vagyok a huje kocsog mert nem adtam nekik egy új blokkot....
de küldöm amint lehet.
Másnap máris a balhét csinálod
Ejnye, ejnye. De a csaj legalább vagány volt , hogy nem lihegte túl
Be akartam vágódni
Örülök, hogy végre megkaptad a képeket
Talán legközelebb, de köszönöm az invitálást összehozzuk.
Vigyázzatok magatokra! Remélem jól fog sikerülni. Majd meséltek!
rock&roller
Szerintem
Őszintén!
Mi a véleményetek a MOTUL olajról?
Én elfogult vagyok már 15-éve, de ma nagyon lefikázta két ifjú titán...
Jaja,a sörözést simán megüthetjük,mindíg van rá alkalom.. Mi volt ma a nagy helyzet?
Nem kéne ott egy kicsit jónagyot SÖRÖZNI?
Kellemes ünnepeket kíván Manóbácsi Kaposvárról
Jó gurulást Halihó
Jó hétvégét mindenkinek srácok,aki meg gurulásra adja a fejét az vigyázzon magára.Jövőhétvégén találkozunk.
Jaaa és vigyázzatok a....