Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontos nevet tudnál nekem mondani? milyen piroska, stb?
Annó a jeger sörözöben beszélgettünk mi, amikor ott volt máté is! (karbiszinkron, stb,)
jah megyek majd lödözni, nemrég vettem egy ak-74est. nézek még valamit mellé és hajrá.
Igen az én vagyok,airsoftozom is.A Máté a dragszerelő crossmocis akkor ismerem,ő is őrült lövöldöző:) Gyere te is majd játszani!
Sok sikert a garihoz!
integethet magának az ember (igaz ablakból )
atom .
Na én lépek megyek... utamra.....
este jövök vissza................
egy 400-ast....
de még nincs műszaki rajta és addig nem hozza Debrecenbe.....
ill . kicsit hamarabb, mert megpróbálok beugrani Powercity-be egy kis oilért meg a ajándék lánc spré(m) -ért
én megyek 5-től, de csak hazáig .
milyen kawa? elvileg van egy robogo a garázsban. de sztem befér. később felhívom akit kell és minden kiderül.
figyu, most vett a sógorom is egy Kawát..
és neki sem lesz hová tenni, beszélek vele és gondolom 2-embernek kevesebb a bérleti díjjjjj
lejjebb egy kicsit lalikaex mondott egy helyet, oda akarom beköltöztetni a gépem. az pont a tömb mögött van tőlem 30 méterre.
űűűűűűűűű

nem jön valaki motorozni délután?
Szia....
Én a bicigli tárolóba rakom....
csak az a gond hogy még van ott 2-robogó is és már nem fér be semmi.....
De gondolkozok, hátha találok valami jó megoldás....
ok?
szia Pisti.
Láttam már néhányszor a géped előttem. én a jerikó 18ban lakok.
Hol tárolod? Nemlenne még egy hely egy zx6r-nek? felakarom hozni debrecenbe a gépem, csak nem nagyon van még hely.
Sziasztok...
és véletlenül nem airsoftozol, és nem ismered Boros Mátét?
Köszönöm, pont ott lakok! Julika néni fia az ugye te vagy? te pedig lajos vagy?
Garázs a Jerikó közepén a Menyhárt téren.Hivd 52/443018 4 után vagy a 0630 2649033 mobilt Piroska néni.A lánya robija van csak benn.Az neked pont jó lehet.A számot a barátnője Julika néni fia adta meg ha kérdezi.Hátha segithettem.
Csak azé' neked cimeztem ,mert egyX irtad ,h volna kedved ilyen turnékhoz, meg ott összefutnál 1-2 fajtatársaddal is. Olyan 9 körül mennénk Debi v Szoboszlóról, Ladányban bekapcsolódna Harpi , a többiek meg Pestkörnyékén. De még közben megpróbálok elcsábítani egykét embert. Este meg nyugisan hazatekerünk.
ippen kedvem az vóna csak ugy néz ki időm nem lesz ezen a 7végén. Mikor lenne az indulás? .
Üdv !
Szombaton vóna kedved elugrani egy kis v2-találkozóra Tihanyba
Amugy meg szivesen látnak mindenféle motororosokat, még wankel-motoros is jöhet, ha érdekel valakit egy ilyen gurulás.
NA húzok vissza gájázni!
Jó napot urak! MA sincs valami szélcsendes idő! Vigyázni a kamion előzésnél! Ma egy Suzuki vagoner minuszt már a korlátnak b@szott a szél