pontos nevet tudnál nekem mondani? milyen piroska, stb?
Annó a jeger sörözöben beszélgettünk mi, amikor ott volt máté is! (karbiszinkron, stb,)
jah megyek majd lödözni, nemrég vettem egy ak-74est. nézek még valamit mellé és hajrá.
Szia....
Én a bicigli tárolóba rakom....
csak az a gond hogy még van ott 2-robogó is és már nem fér be semmi.....
De gondolkozok, hátha találok valami jó megoldás....
ok?
szia Pisti.
Láttam már néhányszor a géped előttem. én a jerikó 18ban lakok.
Hol tárolod? Nemlenne még egy hely egy zx6r-nek? felakarom hozni debrecenbe a gépem, csak nem nagyon van még hely.
Garázs a Jerikó közepén a Menyhárt téren.Hivd 52/443018 4 után vagy a 0630 2649033 mobilt Piroska néni.A lánya robija van csak benn.Az neked pont jó lehet.A számot a barátnője Julika néni fia adta meg ha kérdezi.Hátha segithettem.
Csak azé' neked cimeztem ,mert egyX irtad ,h volna kedved ilyen turnékhoz, meg ott összefutnál 1-2 fajtatársaddal is. Olyan 9 körül mennénk Debi v Szoboszlóról, Ladányban bekapcsolódna Harpi , a többiek meg Pestkörnyékén. De még közben megpróbálok elcsábítani egykét embert. Este meg nyugisan hazatekerünk.
Üdv !
Szombaton vóna kedved elugrani egy kis v2-találkozóra Tihanyba
Amugy meg szivesen látnak mindenféle motororosokat, még wankel-motoros is jöhet, ha érdekel valakit egy ilyen gurulás.
Annó a jeger sörözöben beszélgettünk mi, amikor ott volt máté is! (karbiszinkron, stb,)
jah megyek majd lödözni, nemrég vettem egy ak-74est. nézek még valamit mellé és hajrá.