Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm a köszöntéseket a jó idő meg útban van
na lépek me vár a napsütésem
további szépet zsiványok
De-de...lemaradt la Pedig kibaszott szép
úgy legyen
Ezt akarta Skráccs bebótolni, nem?
Üdv mindenkinek! Elhagyta a megyét ez a szép kis Doki. Megnéztem volna élőben szivesen má mindegy. Józsefeknek sokat,boldogat
jézusom pff ez nagyon gáz most mi is háznézőben vagyunk (de csak bérlés) remélem összejön valami kis aranyos-takaros
Az nem baj ha leharcolt...endurózni tökéletes, ha meg úgy alakul kedvem dobatok rá valami kis festést haverral, osztán mán vacsi újnak néz ki A plexitet jó lenne ha megtalálnád Okés..rámfér az akcijó mindig Köszi
Köszi minden ok már lassan az udvarlókra kell vadásszak a háznézősdi storno miután aláírtunk utána derült ki, hogy nincs használatba vételi engedélye az ojekumnak ezt az apróságot elfelejtették fél évvel ezelőtt közölni
Vagy M,v L-es , de leharcolt egy kicsit, mer sokat estem benne, viszont minden része működik, még van rá egy vacsiúj viztiszta plekó is , ha megtalálom.
Mondom , ha megyünk ki viszem , amit csak találok.
A píz akcijós lesz
7 és fél hetesen még csak Ő tudhassa de én jányt érzek
amúgy Ti hogy vagytok? háznézőben még mindig?
Ez az Ajiró hanyas? Meg attól függ, hogy mennyiért adod, mert ha nem sokért akkor még lehet az egyik krosszbukó is kéne, összeszedem rá a píztet
Airoh Tyger
Pont ilyen az egyik.
A másik egy zöld-fehér FM krosszsityak, a harmadik meg egy kék-piros tökömtuggyamilyen krosszbukó.
Wáá olyan motorozhatnékom van..meg mán kivi avgyok Zéé bukóira Faszom esőőő
Az a lényeg...
Mi is megvagyunk ....
Köszönöm kérdésed kedves Pistám minden oksa Nálatok
Háááj voltam én de minek..... oszt jól haza is jöttem az émint
Mi zu Nóbii?
Hogy vagytok?
Köszcsi
Csákó
Óóóó te..de jó neked..jó lenne ah itt is beállna már egy ilyesmi idő
Gyááááááááááá!
Nem vagy dógozóba? Itten szemtelenkedel eee!
Helló Nobiii