Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó furi...
Háj hát ez meg micsodaaaa .
Stét!
Akis drágám!
a vége a legjobb
http://www.youtube.com/watch?v...

7végi qvad borulás vidi
köszi a választ
az adatlapomat majd később kitöltöm
Amúgy csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a triumphrol, mint márkáról mi a véleményetek-megbízható-e stb...nem akarok még most motort venni...a kérdét csak azért tettem fel, mert egyik haveromnak meséltem ma a 800xc-ről, és ő egyből lefikázta, hogy a triumphok mennyire megbízhatatlanok, meg még az alkatrész is draga...az addig ok, h alkatrész az sok, de a motor megbízható, akkor nem biztos h egy hamar alkatrészt kell benne cserélni és itt jövök én a kérdéssel, h vajon mennyire megbízható egy Triumph?
Hát igazából itt csak annyi a probléma, hogy nagyon kevés motorosnak van BMW-je és még kevesebbnek Tryumph-ja. Szóval túl sok véleményt, tapasztalatot ne várj ezzel kapcsolatban.
szia
először is töltsd ki az adatlapodat, akkor talán szivesebben segitenek mások is.
Az általad írt motorok nagyon drágák, meg nem tudom hogy mennyire vagy jártas a motorozásban, de kezdőmotornak se nagyon ajánlanám egyiket sem, mivel ha vmi történik vele (motorikusan, vagy akár csak eldölsz vele) az alkatrész nagyon drága hozzá...
Igy ismeretlenbe azt a tanácsot adnám h. kisebb, olcsóbb motorral kezd, ha még kezdő vagy, mert volt olyan kolega, aki egyböl nagymotorral kezdte és totálkár lett a vége a motornak....
sziasztok

bocsi a debl kérdésért, ne még csak most csöppentem bele a motoros világba. A Triumphról mi a véleményetek, mint márka? Strapabírásból illetve megbízhatóságbol lehet bmw-hez hasonlítani? V inkább hova lehet elhelyezni a ranglétrán?
Második kvescsön: triumph tiger800xc-ről- mit gondoltok? :)

bocsi de máshol nem vmi aktívak :S
itt igen jó csizmák vannak most akciósan: http://mxoutlet.hu/ (lap közepe)
helyedbe innen vennék
lesterimoboztam... lenyomtam egyikoldalt, mentem a másikra, mire azzal is végeztem ráfagyott a másikon aztán betoltam a garázsba, ott van vagy 6-7 fok, hagy olvadjon
30ért már kapsz jó csimmát, és azt legalább te járatod be, ruhából szerintem csak újat
Értem. Szerintem én hagynám hadd rohadjon rajta a gedva.
Ha az új ára 35E környékén van, akkor meg. Ha 26E újba akkor nyilván érdemesebb vatta újat venni. Persze ez csak az én gondolatom, más máshogy is gondolhatja.
Sziasztok!
Szerintetek egy jó állapotban lévő használt Stylmartin endurocsizma megér 20000FT-t?
az a baj nem tudom lemosni a következő időszakban belátható időn belül, mert holnaptól 8-16:30ig leszek mostmár melóban...úgyhogy vagy most megkísérlem vagy majd 1 hónapig rohad rajta a cucc
Szerintem ne erőltesd a motormosást most.
Mostan megyek haza he, dolgozni is kell :) délutáni program meg motor mosás -6ban, kíváncsi vagyok egyáltalán a csapot ki tudom e nyitni, ha nem akkor alágyújtok. Mármint a csapnak! :)
Na mi a podvás picsa van, hol vattok? Ennyire szétzúzott ez a kis poéngombóc mindenkit?
ez jobb volt
Miért élnek tovább a nők mint a férfiak?

Mert nincs feleségük.
- Hogyan nevezik a motorbicikli oldalkocsiját, ha az asszonyt szállítják benne?
- Tyúkrázda.
mostmár én is szeretek, de billiárdozni sokkal jobban szerettem/tek (lehet azért mert azt elég jól tudtam, csocsózni meg nem tudtam régebben..de mosmá meg az megy)
csocsó